自由講場

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

請問有冇jm食開,邊隻牌子覺得吾錯?thx

子爵府

yanyan-mummy 發表於 21-5-30 13:08
請問有冇jm食開,邊隻牌子覺得吾錯?thx

留毛

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

我一路都食呢隻

一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

emt1314 發表於 21-5-30 21:26
我一路都食呢隻

請問食左之後覺得有冇吾同呀?

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

yanyan-mummy 發表於 21-5-30 21:30
請問食左之後覺得有冇吾同呀?
有, 個人無咁大壓力, 無咁攰乃乃, 開心D.

一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

雲母殿

emt1314 發表於 21-5-30 21:36
有, 個人無咁大壓力, 無咁攰乃乃, 開心D.

吾錯喎,咁你是一日一粒定二粒呀?

珍珠宮

yanyan-mummy 發表於 21-5-30 21:38
吾錯喎,咁你是一日一粒定二粒呀?
開始時一日二粒, 食咗三個月後覺得好轉咗, 就一日一粒, 食咗二年了.

雲母殿

emt1314 發表於 21-5-30 21:42
開始時一日二粒, 食咗三個月後覺得好轉咗, 就一日一粒, 食咗二年了.

謝分享,明天去睇下
想請問你食咗精神左定好瞓左啊?係朝早食?

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都係食呢隻 ,還可以

雲母殿

conniecheung 發表於 21-5-30 21:51
我都係食呢隻 ,還可以

請問你係咪早上食呀?因為我見有啲人話食咗會眼瞓,有啲人就會覺得精神

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 21-5-30 21:52
請問你係咪早上食呀?因為我見有啲人話食咗會眼瞓,有啲人就會覺得精神
...

我睡前食

雲母殿

conniecheung 發表於 21-5-30 22:14
我睡前食

收到謝謝分享

珍珠宮

回覆樓主:

jm!! 你係天珠殿啊啊啊啊啊啊啊啊! 好勁呀!

*純粹路過*

Mavis_mav    發表於 21-5-31 16:58
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

貓頭雀 發表於 21-5-30 22:15
jm!! 你係天珠殿啊啊啊啊啊啊啊啊! 好勁呀!

*純粹路過*

係啵。妳好眼利,我第一次見

男爵府

回覆樓主:

我上網睇食b雜可減少偏頭痛,頭痛已成為我人生一部分,有人試過食b雜work嗎?

琥珀宮

ChaBean 發表於 21-5-30 22:37
我上網睇食b雜可減少偏頭痛,頭痛已成為我人生一部分,有人試過食b雜work嗎?
...

如果食b雜對偏頭痛work, 可能係缺乏鉄質

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

emt1314 發表於 21-5-30 21:26
我一路都食呢隻

我都係食呢隻 , 食咗差唔多十年 , 記性好咗 , 瞓前食一粒 , 瞓得幾好

雲母殿

simple430 發表於 21-5-30 22:50
我都係食呢隻 , 食咗差唔多十年 , 記性好咗 , 瞓前食一粒 , 瞓得幾好
...

聽說食左會精神,仲打算早餐後食

寶石宮

2024年龍年勳章

yanyan-mummy 發表於 21-5-30 23:22
聽說食左會精神,仲打算早餐後食

我之前早上食,但晚上瞓唔到!

停食左之後正常返!
幸福可以好簡單

雲母殿

BBJOJO 發表於 21-5-30 23:30
我之前早上食,但晚上瞓唔到!

停食左之後正常返!

即係你而家冇食啦?咁犀利,早上食夜晚都仲咁精神

首頁

尾頁

跳至