夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

sueleung1114 發表於 21-6-1 17:49
我都唔想咁⋯但真係好大打擊⋯⋯最弊嘅係我都覺得個女人身材幾好我真係冇哂自信
...

我又唔覺得個女人靚得去邊喎
最多未姣婆遇著脂粉客

既然都結咗婚
不如用啲energy鋪定路
同個老公將來分身家喇
得閒用佢啲錢買禮物

我相信男人咩財力冇
跪求妳唔好離婚添
因為佢唔想一鋪清袋
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

禁止訪問

大宅

奇奇怪怪 發表於 21-6-3 23:08
JM你老公手機係乜牌子?最有有埋型號 我可以教你 check 相

我想學喎,教埋我丫,不過我係好奇想知咋
男朋友依家用緊華為,咩型號我就唔記得咗啦

子爵府

JM你老公手機係乜牌子?最有有埋型號 我可以教你 check 相

我都想知,我係sony android

複式洋房

唉⋯我其實唔係咁想面對現實。係呢度同大家呻下就算⋯⋯呢排我心情好低落

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

sueleung1114 發表於 21-6-4 20:02
唉⋯我其實唔係咁想面對現實。係呢度同大家呻下就算⋯⋯呢排我心情好低落
...

唔係想打擊你
第一張相,有冇留意左下?
似你老公加上去

你post第三張,似後生女
最後兩張,唔似自拍send比人,但你老公有呢d相。話冇出軌,你都唔信

為自己打算吓,儲多個錢先
問都未必認,或講人地forward 出來……

不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

sueleung1114 發表於 21-6-1 17:49
我都唔想咁⋯但真係好大打擊⋯⋯最弊嘅係我都覺得個女人身材幾好我真係冇哂自信
...

唔關事架,男人要玩,老婆索過全智賢,身材362436,一樣會去玩。
你要有自信,個女人幾靚幾後生,都只係雞一隻,點同你比呢!

男爵府

sueleung1114 發表於 21-6-1 02:31
你講得冇錯呀你哋咁樣睇D相覺得呢個女人靚唔靚?

唔洗理D唔三唔四嘅女人,她們是可悲的

男爵府

sueleung1114 發表於 21-5-31 12:24
係丈*手機搵到⋯但都係背影照⋯唔知是否小三?其實有冇樣睇(emoji)背影睇唔睇得出?

樓主可以跟緊啲你老公,(emoji)住他何時玩電話,有冇鬼鬼鼠鼠,有問題是要盡早解決,拖是另問題更嚴重

男爵府

crystal媽咪 發表於 21-6-4 22:44
唔係想打擊你
第一張相,有冇留意左下?
似你老公加上去

講得啱,先從實際方面諗,儲多個錢

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

SUMSUM_88 發表於 21-6-4 23:53
講得啱,先從實際方面諗,儲多個錢

想留低唯有扮唔知
睇樓主,似未接受到
又自覺比不上別人
不如有多d錢傍身

他日男的玩失蹤/分開都不用太徬徨
真的不要期望到時還會負任何責任

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

mcs74 發表於 21-6-1 00:13
睇佢個pat同腰應該好玩得,前面個身材都應該好幾cup~但唔係普通姣婆,唔係男人都鐘意呢d……氣質太man, ...

仲有頸后纹身呢...正經師奶唔多會有...
王子

寶石宮

LouBB 發表於 21-6-5 20:36
仲有頸后纹身呢...正經師奶唔多會有...

仲有只有底褲相呢
無論是企定定比人影
抑或set機自拍,再send比人

都唔會係正經人家
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

奇奇怪怪 發表於 21-6-5 02:34
請查看「恢復已刪除恢復所有照片」
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.recover.photos.r ...

但咁做對方咪知道有人回復翻佢已 刪除的相片囉

禁止訪問

子爵府

奇奇怪怪 發表於 21-6-5 23:37
做完記得 影底有用既相後 del apps 同埋del埋 D相

Thanks

男爵府

一係就知係大陸婆,臭小三,九成九出軌

民房

sueleung1114 發表於 21-5-31 12:24
係丈*手機搵到⋯但都係背影照⋯唔知是否小三?其實有冇樣睇(emoji)背影睇唔睇得出?

偷食完唔通又會講你知咩,有張相,佢實唔會講係咩喎

首頁

尾頁

跳至