自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

MrBeast 發表於 21-6-3 06:14
首先side effect 是正常免疫反應,有唔舒服咪停一停,冇的話就照常運動

明白。
謝謝各位.
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

珍珠宮

回覆樓主:

休息一兩日啦
打完免疫力會降低
身體要緊

伯爵府

199707100304 發表於 21-6-2 22:23
想問下,平時如果做開運動,而去了打針,打完後會休息幾多日先做返運動?(假設打完冇咩唔妥。)
...

一兩日後可以啦

侯爵府

想問下,平時如果做開運動,而去了打針,打完後會休息幾多日先做返運動?(假設打完冇咩唔妥。)
...

我照做

子爵府

回覆樓主:

比你參考一下

3.5 cN:/ 我打了中国疫苗! %疫苗 https://v.douyin.com/euMkrKA/ 复制此链接,打开Dou音搜索,直接观看视频!

利申 :我老公三高他打疫苗後禁止他飲酒和一個星期做劇烈運動

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

...
我打泰仔, 打完休息咗二日出去跑完全無問題

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

moto1357 發表於 21-6-3 08:10
比你參考一下

3.5 cN:/ 我打了中国疫苗! %疫苗 https://v.douyin.com/euMkrKA/ 复制此链接,打开Dou音搜 ...

謝謝。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

stepchk 發表於 21-6-3 08:22
我打泰仔, 打完休息咗二日出去跑完全無問題

我都係約了打biontech.

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

mmya 發表於 21-6-3 06:56
休息一兩日啦
打完免疫力會降低
身體要緊

明白。

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

打咗冇咩反應,第二天照跑6-7公里

珍珠宮

睇本身反應啦,我第一針只係手痛,有照做運動,不過有避免負重運動直至唔痛為止。
第二針病咗兩三日,就停咗做運動,直到自己好返。

子爵府

...

我星期五下午打復必泰第一針,星期六下午有去游水,HEA游,星期日照做左20分鐘,卷腹,抬腿果D

珍珠宮

...

有,我打第二針時只係諗住就返時間,醒唔起平時星期五會去做瑜伽,雖然唔係劇烈運動,但因為做某啲式子要用手臂力量,所以我都停左一次。
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

男爵府

虎到金來勳章

...

星期五打,完全無唔舒服,不過都休息咗一日,星期日照常跳舞

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

...
我囡未夠 18 歲打復必泰, 完全無事, 當晚照樣教班同做運動

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

首頁

尾頁

跳至