自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

見到去759、ok、百佳等地方買野都有現金回贈,想知仲有冇其他優惠?

子爵府

同問

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 BK Milk勳章

我都想知

大宅

2018復活節勳章

迎新有HK$1,600現金回贈
https://www.sc.com/hk/zh/credit-cards/smart/

wcpcelia    發表於 21-6-4 11:29

水晶宮

回覆 我要做媽媽 的帖子

仲有屈臣氏, DONKI, Foodpanda, 只定呢6間有5%回贈. (有錯請更正)

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

用紧
屈人寺,759有折
還你千世笑來世未必能遇到

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

achan888 發表於 21-6-3 17:11
回覆 我要做媽媽 的帖子

仲有屈臣氏, DONKI, Foodpanda, 只定呢6間有5%回贈. (有錯請更正) ...
6間咁少

子爵府

我都係直接網上申請

男爵府

popome 發表於 21-6-3 17:06
迎新有HK$1,600現金回贈
https://www.sc.com/hk/zh/credit-cards/smart/

經BK申請送多500蚊百佳禮券

大宅

gemmame 發表於 21-6-4 12:06

請問有無detail?

男爵府

jadis888 發表於 21-6-4 12:20
請問有無detail?

可以睇依度
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23464085

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章

我見moneyhero送$350超市現金券,bk送$500仲著數

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章

我要做媽媽 發表於 21-6-3 14:53
見到去759、ok、百佳等地方買野都有現金回贈,想知仲有冇其他優惠?

其他消費都有0.55%現金回贈

大宅

虎到金來勳章 減齡達人勳章

我見小斯都係得$200,BK 呢個好似抵玩D 喎(我早排啱啱申請左

查實呢個係咪要全新客戶至有咁多?係都好D,感覺上冇咁蝕…

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 BK Milk勳章

舊客有無500蚊百佳禮券送?

水晶宮

母親節前申請都係送500 (bk mall coupon $100 + $200, 渣打回贈$200), 係 bk mall 攪咗一輪才用到
今次送百佳$500仲正, 容易使用, 多選擇

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

achan888 發表於 21-6-4 14:35
母親節前申請都係送500 (bk mall coupon $100 + $200, 渣打回贈$200), 係 bk mall 攪咗一輪才用到
今 ...

咁今次仲好啊,百佳$500好使好用

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

youjump 發表於 21-6-4 12:53
其他消費都有0.55%現金回贈

咁都好,我以為淨係去個幾間買野先有回贈

男爵府

Haileybaba 發表於 21-6-4 12:59
我見小斯都係得$200,BK 呢個好似抵玩D 喎(我早排啱啱申請左)

查實呢個係咪要全新客戶至有咁多 ...

我問過 , BK覆 : 只要你而家同過去6個月內都無持有或取消由渣打銀行發行嘅渣打信用卡或MANHATTAN信用卡主卡,都可以拎齊哂所有優惠架!

大宅

梗係經 bk 申請!有百佳禮券

首頁

尾頁

跳至