自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 笑得好勳章

gemmame 發表於 21-6-4 12:06
經BK申請送多500蚊百佳禮券

咁BK最著數喎, 我見小斯同里先生都係得$200

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

心思思想拎多張,批左就有5舊,好著數咁喎

大宅

虎到金來勳章 減齡達人勳章

achan888 發表於 21-6-4 14:35
母親節前申請都係送500 (bk mall coupon $100 + $200, 渣打回贈$200), 係 bk mall 攪咗一輪才用到
今 ...

佢最尾個$200要幾個月後至rebate 落個獎賞戶口度呀嘛…今次係只要係 BK 度申請批核就即送呀嘛!唔使等一大輪啊,何況百佳coupon, 選擇闊好多囉!

大宅

Audrey1999 發表於 21-6-4 14:27
舊客有無500蚊百佳禮券送?

我冇理解錯的話係,批核就有,唔理你新客、而家有其他佢的咭,定係舊客都有!

但就要另外自行向BK 申請,多左少少手續囉!

水晶宮

回覆 Haileybaba 的帖子

係呀! 嗰200 要等幾個月後....依家申請仲正仲好

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 BK Milk勳章

Haileybaba 發表於 21-6-4 16:33
我冇理解錯的話係,批核就有,唔理你新客、而家有其他佢的咭,定係舊客都有!

但就要另外自行向BK 申請, ...
咁就正

男爵府

gemmame 發表於 21-6-4 12:31
可以睇依度
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23464085

禁止訪問

男爵府

回覆樓主:

申請了,謝謝

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

cacapa 發表於 21-6-4 14:52
我問過 , BK覆 : 只要你而家同過去6個月內都無持有或取消由渣打銀行發行嘅渣打信用卡或MANHATTAN信用卡主 ...

咁如果我本身已經有渣打信用卡呢?

男爵府

減齡達人勳章

我將消舊咭到6月15日才夠取消半年,我可6月13日經bk申請,取500元百佳coupon優惠??

大宅

lovebobo 發表於 21-6-5 23:07

可以,不論新舊客戶,一批即享(只是需要另行向 BK 申請)

大宅

Sugar_fax 發表於 21-6-6 11:37
我將消舊咭到6月15日才夠取消半年,我可6月13日經bk申請,取500元百佳coupon優惠?? ...

可以,不論新舊客戶,一批即享(只是需要另行向 BK 申請)

男爵府

lovebobo 發表於 21-6-5 23:07

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23464085

係bk申請成功批核就有$500

珍珠宮

Haileybaba 發表於 21-6-4 16:33

但就要另外自行向BK 申請, ...

我之前係分行職員叫我申請(舊有客戶)乜都無嘢送吖!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

cacapa 發表於 21-6-7 12:02

係bk申請成功批核就有$500

要開電腦申請

大宅

牛年勳章

donki ok 759 都有
買日本零食岩晒

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

Evachau 發表於 21-6-7 12:56
我之前係分行職員叫我申請(舊有客戶)乜都無嘢送吖!

蝕左,經其他途徑仲多著數呢

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

siumeanyeung 發表於 21-6-7 16:14
donki ok 759 都有
買日本零食岩晒

我主要見到百佳、臣氏臣同759都有回贈donki我個頭無呢

男爵府

thanks

首頁

尾頁

跳至