想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問下宜家驗孕有冇邊支驗孕棒可以驗出有無懷孕?我感覺胸部超級柔軟,無結實感覺,有冇已懷孕媽媽初懷孕有呢種感覺?

洋房

Ok_ok111 發表於 21-6-4 00:48
想問下宜家驗孕有冇邊支驗孕棒可以驗出有無懷孕?我感覺胸部超級柔軟,無結實感覺,有冇已懷孕媽媽初懷孕有 ...

我都想知

大宅

123456a 發表於 21-6-8 23:41
我都想知

你都係甘既情況?你上月幾號黎m?

洋房

Ok_ok111 發表於 21-6-9 01:54
你都係甘既情況?你上月幾號黎m?

5月16*我26日一次

別墅

回覆 Ok_ok111 的帖子

clearblue應該算係最sensitive 可以最早驗到,你可在試下。不過我中左個胸唔係柔軟,而係脤痛,其實同谷m差唔多,但多左少少頭暈暈wing Wing 地咁,其他徵狀要4w幾5w後先有明顯分別。

大宅

immat 發表於 21-6-9 23:47

clearblue應該算係最sensitive 可以最早驗到,你可在試下。不過我中左個胸唔係柔軟 ...

好淺色

洋房

Ok_ok111 發表於 21-6-10 10:33
好淺色

我唔敢chk(emoji)呢兩日開始個胸會漲痛,我正常應該今日或最遲12號,有時我28日先一次,我6號定5號chk過無,我怕失望(emoji)

大宅

123456a 發表於 21-6-10 11:35
我唔敢chk(emoji)呢兩日開始個胸會漲痛,我正常應該今日或最遲12號,有時我28日先一次,我6號定5號chk過無 ...

6月5號太早啦,未驗得出嫁,我正常經期都係12號黎,不過聽日會再驗多次(emoji)

別墅

有線呀,要隔日再check 確定會唔會係水印,祝你好孕 xx

首頁

尾頁

跳至