湊B百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

2021勳章

bb呢排有幾聲咳,仲要疫情期間,搞到好擔心帶佢去診所又擔心,如果唔睇又唔知bb會唔會咳得嚴重左…… 點算好?

大宅

2021勳章

有無睇開既家庭醫生呀?
同埋做足預防措施,去診所都應該都無問題既

大宅

2021勳章

laiwailing988 發表於 21-6-4 14:06
有無睇開既家庭醫生呀?
同埋做足預防措施,去診所都應該都無問題既

無呀,之前睇都係只係睇樓下咋

別墅

2021勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
以前99都成日同我表姐講細路病下就大架啦,但而家疫情非常時期,就唔同講法啦
除左出街要做足d之外,bb都要增加免疫力先得!

別墅

2021勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
helen66 發表於 21-6-4 17:28
無呀,之前睇都係只係睇樓下咋

聽講之前疫情嚴重果排,好似有d醫生可以zoom睇症,你可以睇下而家有無,咁就唔使落去

大宅

2021勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
kwokwaiyan 發表於 21-6-6 13:06
以前99都成日同我表姐講細路病下就大架啦,但而家疫情非常時期,就唔同講法啦
除左出街要做足d之外,bb都要 ...

咁可以點?

大宅

2021勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
kwokwaiyan 發表於 21-6-6 13:11
聽講之前疫情嚴重果排,好似有d醫生可以zoom睇症,你可以睇下而家有無,咁就唔使落去

最後我都同左bb落去睇
原來有d咁既野架,下次問下果個醫生可唔可以zoom睇先,謝謝分享

別墅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
kwokwaiyan 發表於 21-6-6 13:11

始終感覺醫生親自睇阿b會安心d

別墅

2021勳章

helen66 發表於 21-6-7 12:17
咁可以點?

除左少出街,坐月阿姨一開始就叫我試下餵illuxa奶粉佢食,令到佢免疫力好d,touchwood講句佢真係少左病

別墅

2021勳章

矮師奶 發表於 21-6-8 14:28
始終感覺醫生親自睇阿b會安心d

都係既,用zoom睇都係無辦法之中既辦法

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊