自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

是否不可以?

因事關我在政府門診打了第一針,但某些事情第二針要改期,先發現政府門診好多都full了。我諗住改期預約第二針去疫苗中心,但又冇呢個選擇。

是否第一針在政府門診打,第二針也需要?不可以去疫苗中心?

子爵府

2024年龍年勳章

lastpass 發表於 21-6-5 14:24
是否不可以?

因事關我在政府門診打了第一針,但某些事情第二針要改期,先發現政府門診好多都full了。我諗 ...

可以,同種疫苗就得。。我係唔同接種中心打兩針~

伯爵府

可以,無關係,打返同一款就得

wcpcelia    發表於 21-6-8 15:26

男爵府

回覆樓主:

打咗熱線電話,接線生話唔得。

事關我預約好下星期六政府門診打第二針,但那天有事,咁我要改期。但改期時,我先發現冇得選擇疫苗中心。

接線生就話,因我第一針在政府門診,第二針也要在政府門診。

依家我好煩惱,因改期時找不到心儀時間(政府門診辦公時間很短),又冇呢個option可以去預約疫苗中心。

其實點解唔可以呢?接線生提議,可以試下去疫苗中心walk in打第二針,但我都怕不成功。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

lastpass 發表於 21-6-6 21:18
打咗熱線電話,接線生話唔得。

事關我預約好下星期六政府門診打第二針,但那天有事,咁我要改期。但改期時 ...

如果walkin要試少人既中心同時間,呢期都幾爆
放下自在

首頁

尾頁

跳至