潮流時尚

跳至
[手袋] H 分鋪問題  

首頁

尾頁

別墅

2021勳章

發表於 前天 16:40 |顯示全部帖子
高配已經成日常, 不分V唔VIP, 啱啱又8到有個貴客喺港島某店出左個matt croco B30, 要1:1.2 之前croco係唔洗配足的

伯爵府

2021勳章 陪月勳章 畀面勳章

發表於 前天 17:00 |顯示全部帖子
lilycheunglily 發表於 21-6-10 16:40
高配已經成日常, 不分V唔VIP, 啱啱又8到有個貴客喺港島某店出左個matt croco B30, 要1:1.2 之前croc ...

好肉尺
依家絕對唔係出袋為時機

男爵府

2021勳章

發表於 前天 19:18 |顯示全部帖子
lilycheunglily 發表於 21-6-10 16:40
高配已經成日常, 不分V唔VIP, 啱啱又8到有個貴客喺港島某店出左個matt croco B30, 要1:1.2 之前croc ...

想知Matt係咪貴過普通魚架定一樣架?

大宅

發表於 前天 22:16 |顯示全部帖子
Siuwor 發表於 21-6-10 11:40

扣spending就好似你買野可以儲印花,儲到夠就可以有機會出袋 ...

其實我都問左兩次個sa 想搵淺色lindy 26, 佢都係答我近排未有再幫我留意,佢都有講係未只想要淺色,我話係,因為我有兩個深色
第一次佢話有個綠色,但我唔考慮,第二次再問佢時佢問我堅持要淺色,佢話如果桃紅色會唔會考慮,我話我都想要淺色,之後佢話再幫我留意,都有問我想要咩色扣定無所謂
我又唔敢太直接同sa講其實我應該都夠出lindy 26

大宅

發表於 前天 22:17 |顯示全部帖子
Siuwor 發表於 21-6-10 11:40

扣spending就好似你買野可以儲印花,儲到夠就可以有機會出袋 ...

其實可以點樣探sa口風?我唔敢太直接問

男爵府

2021勳章

發表於 前天 23:20 |顯示全部帖子
favv88 發表於 21-6-10 22:17

點解驚呀?問係咪夠數可以排啦/我個record夠攞袋未呀?配率佢未必答姐,夠唔夠都會答架喎

大宅

發表於 前天 23:38 |顯示全部帖子
jenniferK 發表於 21-6-10 17:00

好肉尺

想請教點先會低返?

大宅

2021勳章

發表於 昨天 08:04 |顯示全部帖子
boolove2013 發表於 21-6-10 23:38
想請教點先會低返?

等所有人可以正常出入境就會好啲

伯爵府

2021勳章 陪月勳章 畀面勳章

發表於 昨天 09:23 |顯示全部帖子
想請教點先會低返?

等店長肯改內部policy

向壞方面睇,如果一路高配都有人入場,又點可以能低返。
work hard PLAY hard

大宅

發表於 昨天 10:32 |顯示全部帖子
hattienail 發表於 21-6-10 23:20
點解驚呀?問係咪夠數可以排啦/我個record夠攞袋未呀?配率佢未必答姐,夠唔夠都會答架喎
...

我問過佢兩次想要lindy 佢都係話幫我留意 咁係未代表我未夠數

大宅

2021勳章

發表於 昨天 11:04 |顯示全部帖子
favv88 發表於 21-6-11 10:32
我問過佢兩次想要lindy 佢都係話幫我留意 咁係未代表我未夠數

佢都offer 過兩次比你呀,只係唔岩色姐
一係個spending唔夠出淺色(應該唔會掛,淺色姐...)
一係真係冇淺色
但佢第一次offer既綠色知唔知係咩綠色?會唔會已經係屬於淺色?

大宅

2021勳章

發表於 昨天 11:08 |顯示全部帖子
favv88 發表於 21-6-10 22:17

係囉 就如hattienail jm 咁講
唔洗驚架咼
直接問
夠數出袋未?仲爭幾多夠出袋?etc
當然禮貌地問之餘,唔好大大聲咁講啦
免得sa難做祝你成功

大宅

發表於 昨天 13:10 |顯示全部帖子
Siuwor 發表於 21-6-11 11:04
佢都offer 過兩次比你呀,只係唔岩色姐
一係個spending唔夠出淺色(應該唔會掛,淺色姐...)
一係 ...

隻綠佢話係聖誕樹既綠再鮮少少,佢都講我應該唔會接受到

大宅

發表於 昨天 13:10 |顯示全部帖子
Siuwor 發表於 21-6-11 11:08
係囉 就如hattienail jm 咁講
唔洗驚架咼
直接問

我下次再搵佢時再試下問先

男爵府

2021勳章

發表於 昨天 14:08 |顯示全部帖子
想請教點先會低返?

少人買咪低囉,但可能性不大,因為其他牌子都狂加價,好多人會諗,買其他牌子同h差唔多,不如買h

男爵府

2021勳章

發表於 昨天 14:15 |顯示全部帖子
favv88 發表於 21-6-11 10:32

好難講喎,有時可能真係未有。有時可能sa覺得未夠。真係要問下你sa先知呀,事實係一件事,信唔信佢答案又係一件事。h好玄,我估得袁詠儀級數既先可以大大聲入到去叫佢地攞機黎揀袋

大宅

2021勳章

發表於 昨天 14:54 |顯示全部帖子
favv88 發表於 21-6-11 13:10
隻綠佢話係聖誕樹既綠再鮮少少,佢都講我應該唔會接受到

冇咩人接受到

大宅

2021勳章

發表於 昨天 15:01 |顯示全部帖子
hattienail 發表於 21-6-11 14:15
好難講喎,有時可能真係未有。有時可能sa覺得未夠。真係要問下你sa先知呀,事實係一件事,信唔信佢 ...

可能要淺色得黎個客中意,sa可能都會揀過岩客既色所以先話未有
我覺得夠唔夠spending,除左過左經理心中個數之外(如要經理批袋),都要過到sa心入面條數。唔知咁意岩唔岩
有時可能有啲情況係過左經理個數,但未過sa心中個數(sa本身都有數要跑)

大宅

2021勳章

發表於 昨天 15:48 |顯示全部帖子
hattienail 發表於 21-6-11 14:08
少人買咪低囉,但可能性不大,因為其他牌子都狂加價,好多人會諗,買其他牌子同h差唔多,不如買h
...

可能要等個個travel返,多啲人飛返歐洲買先會正常返少少

大宅

2021勳章

發表於 昨天 15:50 |顯示全部帖子
Siuwor 發表於 21-6-11 14:54
冇咩人接受到
所以我覺得勁鮮色袋應該一倉都係

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊