潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

xbuilder 發表於 21-6-11 03:30
問SA啦
我SA同我介紹hour H嗰陣有提及過有呢款可以揀/等

錶同Jewellery都可以訂的。我上次隻Cape Cod都係訂,因為錶面同石都唔係standard款。SA話要3至6個月,但最終因為瑞士有貨,唔駛2星期就到咗。

侯爵府

moniy 發表於 21-6-10 16:12
見你講H Hour,我又上網八卦吓!見到呢款又唔錯喎,只係打直兩排鑽,好似香港未見過。

...

我有呢隻,19年買的。買完出咗個mini c 金剛色金扣

珍珠宮

montea 發表於 21-6-11 09:53
我有呢隻,19年買的。買完出咗個mini c 金剛色金扣

呢隻望落去幾靚呀!不過白色錶帶會唔會好易污糟呀?

侯爵府

moniy 發表於 21-6-11 09:59
呢隻望落去幾靚呀!不過白色錶帶會唔會好易污糟呀?

我唔常戴,暫時仲好白好乾淨。實物真係幾靚,呢款仲有黑色㗎

珍珠宮

montea 發表於 21-6-11 10:03

咁白色應該靚過黑色啦!
JM, nice pick

男爵府

ChristyHayden 發表於 21-6-7 00:18
買閃閃錶喎,相信邊個SA都會竭力搶返嚟賣出去收佣金啦!所以放心,佢一定好快call你去落舖接錶!
...

我買左閃閃錶又唔覺SA特別開心,仲問我有冇其他野想睇
不過錶就真係好快有貨,佢都有keep起俾我

佢之前有用一樣產品暗示要夠嗰個數,我買左隻錶就過左個數,但佢都未有話幫我排(係之前有同我傾過要咩spec好咋,但我冇正式whatsapp過一個priority list咁俾佢),我費事咁快chur佢

男爵府

montea 發表於 21-6-11 10:03

你隻白色係普通皮定係Matt alligator ?

侯爵府

xbuilder 發表於 21-6-17 19:36
你隻白色係普通皮定係Matt alligator ?

普皮

子爵府

ChristyHayden 發表於 21-6-7 00:18
買閃閃錶喎,相信邊個SA都會竭力搶返嚟賣出去收佣金啦!所以放心,佢一定好快call你去落舖接錶!
...

請問買普通錶係咪唔得㗎?
一定要有鑽?
因為睇啱咗隻係無鑽

伯爵府

L13 發表於 21-6-19 04:12
請問買普通錶係咪唔得㗎?
一定要有鑽?
因為睇啱咗隻係無鑽

我估在SA的角度,客買錶就已經開心,至於有鑽定無鑽,以價錢角度來說,SA更係覺得個客買貴d嘅佢會再開心d。
但係從我哋買方的角度,一定要揀買咗會常用的,咁先抵嘛。加上記得之前有jm分享過,買無鑽錶夾到夠數,SA都快比到袋。

伯爵府

xbuilder 發表於 21-6-17 19:31
我買左閃閃錶又唔覺SA特別開心,仲問我有冇其他野想睇
不過錶就真係好快有貨,佢都有keep起俾我

我咁啱對上2個B仔,都係呢頭買完閃閃錶兼夠數,嗰頭就有袋到手。
會唔會你個SA跑緊另一項item的數,所以個心飛咗去嗰邊心掛掛?又或者你個SA性格內斂d,所以無咁明顯將喜怒哀樂放上面?

男爵府

ChristyHayden 發表於 21-6-19 11:42
我咁啱對上2個B仔,都係呢頭買完閃閃錶兼夠數,嗰頭就有袋到手。
會唔會你個SA跑緊另一項item的數,所以個 ...

佢好似都幾想我買d non-leather case/pouch,近兩次都有推介,但佢show俾我睇嗰d真係唔岩心水...

又真係有d唔聲唔聲,我上兩星期request過隻錶,佢喺whatsapp就俾另一款我睇有返貨,咁我以為我要既野冇啦,點知過兩日去shop佢就即刻拎我request嗰隻出黎

不過我又諗起佢之前講過等袋期間唔好唔買野,係咪即係夠數都要買下野先出俾我

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

xbuilder 發表於 21-6-19 12:54
佢好似都幾想我買d non-leather case/pouch,近兩次都有推介,但佢show俾我睇嗰d真係唔岩心水...

又真係 ...

跟返你sa指引就得

至於買咩item,真係買你鐘意既野。唔好為出袋而買。
work hard PLAY hard

男爵府

jenniferK 發表於 21-6-19 13:09
跟返你sa指引就得

至於買咩item,真係買你鐘意既野。唔好為出袋而買。

最弊暫時有想買既野都唔算細價,如果出袋前買就真係搞到高配(其實依家都已經1.4,我等緊28冇指定色咋)

首頁

尾頁

跳至