潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

bettyc123 發表於 21-6-7 15:35
回覆 hattienail 的帖子

Day sneaker 幾多錢?

9700我銀扣

男爵府

bettyc123 發表於 21-6-7 15:39

反而我覺得係H, 啲錢好似唔係錢咁. 例如其他牌子要三萬蚊,我都要諗吓先睇吓買唔 ...

中哂毒

男爵府

bettyc123 發表於 21-6-7 15:39

反而我覺得係H, 啲錢好似唔係錢咁. 例如其他牌子要三萬蚊,我都要諗吓先睇吓買唔 ...

我都覺!!!其他牌子既錶有鑽,同H錶有鑽,都會覺得H抵d(其實有時都真係既,其他牌子d鑽錶好多都仲貴)

差唔多價錢既RTW又係

男爵府

ChristyHayden 發表於 21-6-7 09:54
一方面好期待,但一方面又好擔心個銀包

我wishlist上面已經有其他鑽飾,仲要唔算細額,再買真係要再等下個QB後......

男爵府

hattienail 發表於 21-6-7 16:19
好恐怖d牌子,個個都玩配貨又玩揀客….

C都要配就冇H咁順氣... 幾年前仲係學生妹全身冇名牌咁walk in入去都好好招呼,仲要咁岩問完個袋,第二日就whatsapp我話咁岩返左個新袋100%係我想要既spec (square mini flap指定色,唔係classic色, 我仲要指明一定要chevron) ,仲可以留住兩日俾我

大宅

好正

大宅

ChristyHayden 發表於 21-6-7 00:18
買閃閃錶喎,相信邊個SA都會竭力搶返嚟賣出去收佣金啦!所以放心,佢一定好快call你去落舖接錶!
...

Del

男爵府

xbuilder 發表於 21-6-7 19:45
C都要配就冇H咁順氣... 幾年前仲係學生妹全身冇名牌咁walk in入去都好好招呼,仲要咁岩問完個袋,第二日就 ...

C 既招呼衰過h 可能我唔係大客。我儲緊bespoke分所以先揀中環果間c , 之前就係邊間近就邊間買無跟開sa,果日得突去,之前已經睇好哂款,五分鐘揀左幾對耳環就埋單,完全無阻住個sa睇睇睇果d(因為我都趕住去食飯),原本都無野,個sa主動加我whatsapp, 我想搵鞋佢話有就話我知,過左兩星期見無咩聲氣,咪諗住約個sa去鋪頭睇有咩買,點知完全無覆過我機……即係我想買野,就算有sa whatsapp都唔可以約?要walk in?

男爵府

hattienail 發表於 21-6-7 23:54
C 既招呼衰過h 可能我唔係大客。我儲緊bespoke分所以先揀中環果間c , 之前就係邊間近就邊間買無跟 ...

Bespoke分換d野好唔吸引,可能換d workshop玩下開心d,一係就gift cert... 話時話你係想入bespoke salon?? 我原本見佢有pearl都有pearl lounge,諗住出個QB或者買多少少野實有,但今年好似取消左得返emerald起跳先有,我呢d初出社會既小薯仔都係慳返啖氣先

講起中環C,早幾個月入去,d SA態度差到,黑口黑面,無禮打量,乜都話冇,一係就拎d螢光色配肉色既SLG出黎

男爵府

Del, 唔小心禁多左

男爵府

xbuilder 發表於 21-6-8 02:07
Bespoke分換d野好唔吸引,可能換d workshop玩下開心d,一係就gift cert... 話時話你係想入bespoke salon?? ...

3/6/9/12月cash coupon 換呀, 一路都儲緊,個salon有野食好似唔錯,我諗住反正都係買,反正出面買都係無折,所以有野就盡量去番同一商場買,咁樣儲好似抵d

伯爵府

hattienail 發表於 21-6-7 23:54
C 既招呼衰過h 可能我唔係大客。我儲緊bespoke分所以先揀中環果間c , 之前就係邊間近就邊間買無跟 ...

可能你有強大的H磁場,令C SA feel到你最常去的都係應該係對家

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

cc_chantelle 發表於 21-6-7 23:16
有冇粉紅閃閃jewellery 圖? thanks

我都想睇

伯爵府

cc_chantelle 發表於 21-6-7 23:16
有冇粉紅閃閃jewellery 圖? thanks

上次去買嘢時SA口頭話我知咋,仲未send相,我都想快d睇吓八吓靚唔靚~

珍珠宮

xbuilder 發表於 21-6-7 19:40
我都覺!!!其他牌子既錶有鑽,同H錶有鑽,都會覺得H抵d(其實有時都真係既,其他牌子d鑽錶好多都仲貴)
...

H嘅鑽錶真係唔算貴, 因為有多鑽同少鑽款式, 可以各式其適
暫時入咗兩隻, 勁like

男爵府

moniy 發表於 21-6-8 10:18
H嘅鑽錶真係唔算貴, 因為有多鑽同少鑽款式, 可以各式其適
暫時入咗兩隻, 勁like
...

我中意細鑽款細size,日常得黎夠精緻

珍珠宮

xbuilder 發表於 21-6-8 19:01
我中意細鑽款細size,日常得黎夠精緻

Yes! 日常戴唔誇張!返工都戴得!
太多鑽反而戴嘅機會少,重唔抵

男爵府

hattienail 發表於 21-6-8 04:59
3/6/9/12月cash coupon 換呀, 一路都儲緊,個salon有野食好似唔錯,我諗住反正都係買,反正出面買都係無折 ...

我就係覺得d cash coupon買好多先換得少少

佢之前有個咩買滿2000用1000就非常吸引,仲要好多好靚又高價既牌子都用到,可惜當時我未決定入坑...

男爵府

moniy 發表於 21-6-8 19:04
Yes! 日常戴唔誇張!返工都戴得!
太多鑽反而戴嘅機會少,重唔抵
...

就咁睇梗係覺得大鑽款靚d bling d,但諗深一層,太高調都唔敢成日戴,年紀同個樣又唔襯,除非化哂妝著得勁靚仲要場合適宜,但有幾可會咁

珍珠宮

xbuilder 發表於 21-6-8 19:13
就咁睇梗係覺得大鑽款靚d bling d,但諗深一層,太高調都唔敢成日戴,年紀同個樣又唔襯,除非化哂妝著得勁 ...

我返工係需要打扮的,所以少少鑽啱我!一深一淺,襯到好多衫!

首頁

尾頁

跳至