自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
之前見有JM 話有送coupon 但我冇份.

今次有喇. 連續3個月下單分別送50,100,150. 超抵.

之前冇收到嘅快D去check 下.

wcpcelia    發表於 6 天前
flower9    發表於 6 天前

侯爵府

2021勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

都係無我份 >.<

侯爵府

2021勳章

收到!

男爵府

回覆樓主:

我都有

大宅

回覆樓主:

依然無我份

別墅

無份呀

伯爵府

2021勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

xi_belle 發表於 21-6-6 18:49
都係無我份 >.<

都係無我份

男爵府

2021勳章

呢個我有份

琥珀宮

2021勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

我都有份

子爵府

2021勳章

冇份!依家每日係蘇0打卡儲分當錢駛,每次都減到幾十蚊

珍珠宮

2021勳章

Noire 發表於 21-6-6 18:40

今次有喇. 連續3個月下單分別送50,100,150. 超抵.

點check 有冇coupon?

子爵府

牛年勳章 2021勳章

今次無份

伯爵府

2021勳章

買咩好呢?

男爵府

我個個月買vip gold 會員都無份?

男爵府

2021勳章 醒目開學勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

其實係咪少啲買野先有?我每星期也買一至兩次反而冇

公爵府

回覆樓主:

check完六個account全部冇份

baby_ju    發表於 4 天前

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆樓主:

都係無

男爵府

bbbusy 發表於 21-6-6 22:39
點check 有冇coupon?

係訊息到會通知

男爵府

fa01 發表於 21-6-7 00:28
其實係咪少啲買野先有?我每星期也買一至兩次反而冇

咁吾清楚呀,我好小買。不過上個月買左一次5百幾蚊。

男爵府

2021勳章 醒目開學勳章

Noire 發表於 21-6-7 08:24
咁吾清楚呀,我好小買。不過上個月買左一次5百幾蚊。

我平均每星期買800至2000都冇,可能見買開的人不用給優惠也會買(emoji)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊