產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
生完之後腹直肌分離
肌肉支撐唔夠
搞到我成日腰痠背痛
已經有帶束腹帶改善酸痛
不過好似都唔標本
有咩方水法改善腹直肌分離會work d?

大宅

2021勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
kt0915 發表於 21-6-7 17:26
生完之後腹直肌分離
肌肉支撐唔夠
搞到我成日腰痠背痛

試吓紮肚

複式洋房

2021勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
kt0915 發表於 21-6-7 17:26
生完之後腹直肌分離
肌肉支撐唔夠
搞到我成日腰痠背痛
紮肚改善,束腹帶對修腹直肌冇咩太大作用

複式洋房

Caleb 發表於 21-6-8 12:30
紮肚改善,束腹帶對修腹直肌冇咩太大作用

你地係去美容院定診所紮肚?我咩都唔識

大宅

做運動操番core既肌肉都有幫助既, 不過宜加好似有d機都可以改善到

複式洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
daisynana 發表於 21-6-8 14:48
你地係去美容院定診所紮肚?我咩都唔識

我有去診所紮肚,始終d員工專業d,紮左4次已經見到腹直肌有收緊,個肚明顯細左少少,效果都滿意

大宅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
回覆 jaydenbama 的帖子

咩機?生完幾耐先做得?

複式洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
天氣好好 發表於 21-6-9 11:42
我有去診所紮肚,始終d員工專業d,紮左4次已經見到腹直肌有收緊,個肚明顯細左少少,效果都滿意
...

可唔可以透露去邊間做?

別墅

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
kt0915 發表於 21-6-9 15:20
回覆 jaydenbama 的帖子

咩機?生完幾耐先做得?

我係做emsulpt 佢宜加改良左
你開刀定順產?
順產3個月後 開刀6個月後
做幾次就可以改善腹直肌分離, 個肚會實D firm D

大宅

2021勳章

發表於 前天 15:05 |顯示全部帖子
ngsharon86 發表於 21-6-10 15:24
我係做emsulpt 佢宜加改良左
你開刀定順產?
順產3個月後 開刀6個月後

係咪新個部Emsculpt?聽講可以增肌25% 減脂30% 做30分鐘就可以令肌肉收縮 ,勁過做運動

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊