自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
開心share~~
天貓香港做緊品牌日優惠,日日都有唔同牌子架
有我鐘意用嘅avene,仲有好多唔同牌子
cap左出黎 jm們睇下岩唔岩用啦

Cheuk2012    發表於 6 天前

複式洋房

已經mark低左啦 感謝分享~

瑪瑙宮

2021勳章

回覆 apeach_peach 的帖子

謝謝分享

別墅

MommyPanel勳章

回覆樓主:

唔好意思我借位一問,第一次用,我落左單,但足跡,付款紀錄搵唔番,點搵番出來,送上門要收錢嗎,我真係好白痴

大宅

2021勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
pokiyin 發表於 21-6-7 23:47
唔好意思我借位一問,第一次用,我落左單,但足跡,付款紀錄搵唔番,點搵番出來,送上門要收錢嗎,我真係好 ...

我見到天猫香港主頁右下角、
按 我的、可見貨品訂單情況

大宅

2021勳章

pokiyin 發表於 21-6-7 23:47
唔好意思我借位一問,第一次用,我落左單,但足跡,付款紀錄搵唔番,點搵番出來,送上門要收錢嗎,我真係好 ...

收費我見到這樣條款
利申:我未用過天猫香港

雲母殿

2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

感謝分享

大宅

2021勳章

回覆樓主:

亦可以問客服(按平台客服), 再按人工客服

珊瑚宮

2021勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

謝分享

複式洋房

滴露做優惠,幾岩我! 屋企d消毒產品都用得7788,可以順便入貨

大宅

2021勳章

男爵府

回覆樓主:

複式洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
我岩岩上左fb睇過
原來呢d品牌輪流出閃購優惠,有d產品仲會有4折優惠添
唔知sasa有咩產品做折呢?

民房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

大宅

2021勳章

suenwingyan 發表於 21-6-8 13:26
滴露做優惠,幾岩我! 屋企d消毒產品都用得7788,可以順便入貨

我岩岩買左濕紙巾、沐浴露同衣物消毒,原來有得再攞優惠劵
埋單再減15蚊

水晶宮

牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

別墅

多謝分享

水晶宮

牛年勳章 2021勳章

回覆樓主:

唔多岩

大宅

2021勳章

發表於 前天 11:12 |顯示全部帖子

回覆樓主:

用唔用(扣除)到、天猫App入面的红包買嘢呢?
謝謝!

別墅

發表於 前天 14:41 |顯示全部帖子
我今日買左scott廚房萬用紙,4包6卷裝99蚊減左優惠劵,最後93蚊咋

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊