潮流時尚

跳至

首頁
12345...10

尾頁

大宅

除咗波鞋,你仲睇中咩唔

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

flowerboo 發表於 21-6-8 09:53
除咗波鞋,你仲睇中咩唔

暫時未有,因為我袋睇中左H

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

tambbqueen 發表於 21-6-8 09:50
Jm你係咪大客仔

唔係呀,我呢個SA好好人

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

我叫咗SA留呢個牛皮small vanity case

stagea    發表於 21-6-8 11:40

珍珠宮

ee915 發表於 21-6-8 10:03
我叫咗SA留呢個牛皮small vanity case

我之前都想買呢個,不過係橫啲嗰個

大宅

謝謝分享

珍珠宮

kitkit99_99 發表於 21-6-8 10:17
謝謝分享

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

睇中。幾時可以去買呀?邊日出
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

可唔可以叫你 sales 幫手留呀?
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 MommyPanel勳章

你SA對你真好

子爵府

Joey8 發表於 21-6-8 10:11
我之前都想買呢個,不過係橫啲嗰個

橫嗰個好似係羊皮,我驚好快殘,加上我有LV Vanity,已經同呢款差唔多
呢款牛皮都幾大個,可以放到好多嘢,我已上小紅書睇過人分享,覺得幾實用(借用網上圖片)

公爵府

回覆樓主:

多謝分享。今季冇乜心水,D顏色唔係太啱。等下一季。

珍珠宮

alicialee1210 發表於 21-6-8 10:38
可唔可以叫你 sales 幫手留呀?

PM你

大宅

部份小手袋好靚 但依家CHANEL 價錢越來越貴 要卻步了

珍珠宮

qqyanyan 發表於 21-6-8 10:40
你SA對你真好

係呀,就算其他商場有優惠我都會搵返佢買

珍珠宮

ee915 發表於 21-6-8 10:50
橫嗰個好似係羊皮,我驚好快殘,加上我有LV Vanity,已經同呢款差唔多
呢款牛皮都幾大個,可以放到好多嘢 ...

咁睇又好似唔錯喎
牛皮真心襟好多

珍珠宮

BGCOME08 發表於 21-6-8 10:58
多謝分享。今季冇乜心水,D顏色唔係太啱。等下一季。

好快又有下一季

珍珠宮

KKarsenal 發表於 21-6-8 11:01
部份小手袋好靚 但依家CHANEL 價錢越來越貴 要卻步了 ...

我都覺得,所以開始想買H
不過我又唔捨得配貨

珍珠宮

Joey8 發表於 21-6-8 09:41
我SA響圓方

好,thx
今天出去望望

首頁
12345...10

尾頁

跳至