潮流時尚

跳至
[其他] Chanel新款分享  

首頁
23456...7

尾頁

子爵府

2021勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
個綠色係列好高貴好靚呀,多謝分享
有你每一天在我身邊,活著是多好和幸福,多謝你!我愛你

別墅

翻左長銀包? 請問中銀包隔離係唔係長款? 之前搵左好耐

大宅

Joey8 發表於 21-6-8 09:41
我SA響圓方

我覺得圓方SA好好,可能係緣份喇,留左電話兩星期已經call 我,仲以為會留俾熟客先。

洋房

多謝JM分享!!!

大宅

eeyorepigpig 發表於 21-6-8 13:40
haha.........x3
不過自問都唔係咩大客仔

Haha!!原來大家都有相同經歷!
好有support 呀

珍珠宮

2021勳章

爸爸豬 發表於 21-6-8 11:09
好,thx
今天出去望望

等你分享

珍珠宮

2021勳章

app好似未出哂甘多款耳環

珍珠宮

2021勳章

BGCOME08 發表於 21-6-8 11:16
配貨都算,但配完唔係俾你想要嘅袋,想要嘅色,我就有D接受唔到呢個玩法了。

尋日睇小紅書仲好笑,有個女 ...

咁串
我friend配左二萬幾蚊貨都買唔到P18,之前P18根本唔需要配貨

珍珠宮

2021勳章

珍珠宮

2021勳章

FATFATBO 發表於 21-6-8 11:46
想問新貨已到了嗎?所以walk in都買到?

黎緊新款,SA叫我睇中就話佢知,到貨幫我留

珍珠宮

2021勳章

flowerboo 發表於 21-6-8 11:55
wow
轉會
但h真係要仲多心力同財力

想姐,不過應該好難,唔夠財力
同埋都仲係比較鍾意CC

珍珠宮

2021勳章

lovebabyduck 發表於 21-6-8 12:16
你個SA真係好好呀!相都比咁多你!我個…..唉….(emoji)‍(emoji)send 好少photo even new launch….其實 ...

所以我買嘢一定去返搵佢

珍珠宮

2021勳章

andyan324 發表於 21-6-8 14:46

有時好多款app未必有

男爵府

2021勳章

SA通知明天會有新貨返,但未必一定可以留到貨,要視乎貨量而定

伯爵府

2021勳章 陪月勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我識幾個cc sa都好好,雖然平時冇咩交流。不過問一d小item都會一個星期內答返我有冇,有貨就hold定比我。

不過cc的品質睇分享真係好卻步。我最鐘意果d bling bling fashion jewellery,價錢唔平仲要成日要提心勺膽佢d石會唔見左。
work hard PLAY hard

大宅

2021勳章

Joey8 發表於 21-6-8 09:41
花多眼亂

當咁多選擇時就唔識選擇

珍珠宮

2021勳章

jenniferK 發表於 21-6-8 15:35
我識幾個cc sa都好好,雖然平時冇咩交流。不過問一d小item都會一個星期內答返我有冇,有貨就hold定比我。

...

我買”朱二繩”耳環都甩石,同埋戴到發炎,不過佢啲款好難抗拒

大宅

2021勳章

今日VIP買都好多限制,只可以買5個SLG同最多20件貨。依家做CHANEL VIP都冇乜着數,又冇咗九折買袋

珍珠宮

2021勳章

Siuwor 發表於 21-6-8 15:47
當咁多選擇時就唔識選擇

選擇困難症時常出現

珍珠宮

2021勳章

JP908 發表於 21-6-8 16:42
今日VIP買都好多限制,只可以買5個SLG同最多20件貨。依家做CHANEL VIP都冇乜着數,又冇咗九折買袋
...

我唔係VIP,原來有9折買袋

首頁
23456...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊