潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2021勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
babyivyfei 發表於 21-6-8 16:22
Loewe?

+1 ,個small puzzles 同 gate 都真心粗用,但用唔殘

別墅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
Gloria22sen 發表於 21-6-8 16:14
回覆 kavenzou 的帖子

請問有無咩袋係可以粗用,又吾洗錫住既? 萬幾鬆d?

粗用絕對係LV, 萬幾都有選擇

珍珠宮

2021勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

LV好多,speedy、metis、neo、neverfull……特别係老花,勁襟用

複式洋房

lv

大宅

2021勳章

mariyar 發表於 21-6-8 16:50

好心你啦

男爵府

2021勳章

回覆 babyivyfei 的帖子

我上個月已經買左個SMALL PUZZLE,但平時返工都吾會用到,所以想睇有無其他粗用牌子

男爵府

2021勳章

等我了解下先,甘多條LINE,我想用量大少少,因為有時要湊仔,又吾想太LOGO款

男爵府

2021勳章

回覆 Robinrobinrobin 的帖子

SMALL PUZZLE已有,但GATE好用嗎? SMALL SIZE夠?

男爵府

2021勳章

回覆 Conyyyyyyyy 的帖子

呢兩年又興返LV喎,出左好多新款,不過真心未摸熟邊款打邊款,有無咩推薦?TKS

男爵府

2021勳章

Gloria22sen 發表於 21-6-9 08:12

SMALL PUZZLE已有,但GATE好用嗎? SMALL SIZE夠?

gate 擺野得少野好多呀,不過如果只帶card holder, 電話,tissue keys 呢d既話都無咩問題

男爵府

2021勳章

如果銀包都放吾到,甘我吾考慮了,謝謝你! 岩岩睇左LV,D價都接近兩萬蚊,太多款,花多眼亂,網上睇又吾知專門店有無貨,又OVER預算...

大宅

Gloria22sen 發表於 21-6-9 08:12

請問SMALL PUZZLE 幾錢呢??

有無話咩 COLOR 比較 hit?

thanks

男爵府

2021勳章

回覆 tony400 的帖子

我買左拼色,專門店都賣晒,我去左連卡佛買,2萬2千幾,揀拼色因為少D同人撞,呢季出完就無,如果買淨色都係啡,SAND果D大路D囉

大宅

明白, 謝謝你

大宅

2021勳章

tony400 發表於 21-6-9 10:46
請問SMALL PUZZLE 幾錢呢??

有無話咩 COLOR 比較 hit?

如果對顏色要求唔太高,可以去海怡outlets睇下,果度有Loewe店,啲袋平好多。

大宅

babyivyfei 發表於 21-6-9 14:07
如果對顏色要求唔太高,可以去海怡outlets睇下,果度有Loewe店,啲袋平好多。
...

請問有淨色 mini PUZZLE 嗎?

別墅

Gloria22sen 發表於 21-6-9 08:14
回覆 Conyyyyyyyy 的帖子

呢兩年又興返LV喎,出左好多新款,不過真心未摸熟邊款打邊款,有無咩推薦?TKS ...

上網睇,選幾款啱心水啱價,落專門店試
因為有時人地用得靚,原來自己用唔襯
上次想買Alma bb, 我試上身唔好睇,最後買了另一款

男爵府

2021勳章

mariyar 發表於 21-6-8 16:50

好心你啦

別墅

呢個budget可以買LV呀,都多款揀

大宅