自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

確認是假野, 釣魚SMS~

.

水晶宮

回覆樓主:

Thx for sharing

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

thx

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

大力大力 發表於 21-6-8 10:32

入左去link會點架?

放下自在

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

謝謝!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

大力大力 發表於 21-6-8 10:32

多謝提醒

翡翠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

多謝提醒啊!

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

珍珠宮

回覆 大力大力 的帖子

哇,多謝提醒。而家真係勁多騙錢

伯爵府

cattz288 發表於 21-6-8 10:39
入左去link會點架?

跟住叫你入密碼。。。賊人自己立即再登入你個account,入埋你比佢嘅密碼。。。得咗!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

hennyyoyo 發表於 21-6-8 10:52
跟住叫你入密碼。。。賊人自己立即再登入你個account,入埋你比佢嘅密碼。。。得咗!
...

oic 謝謝
放下自在

伯爵府

回覆樓主:

這是另外一個扮。。。

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

正常銀行發出嘅SMS唔會咁簡單,一定有古怪

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

上星期左右我都收過類似SMS (唔記得係銀行定電訊公司,已delete),話我有筆 refund,又係有條 link,我諗左一陣,都係覺得古古怪怪,最後 delete 左,條 link 都無入,怕有毒。

水晶宮

象牙宮

hennyyoyo 發表於 21-6-8 10:52
...

想問如果用指紋入係咪偷唔到?
放下自在

伯爵府

cattz288 發表於 21-6-8 11:20
想問如果用指紋入係咪偷唔到?

我估佢都要指定輸入密碼啩。
好多account都有原本密碼先再做生物認証

象牙宮

hennyyoyo 發表於 21-6-8 11:39
我估佢都要指定輸入密碼啩。
好多account都有原本密碼先再做生物認証

本身銀行app都set晒指紋入
放下自在

伯爵府

cattz288 發表於 21-6-8 11:41
本身銀行app都set晒指紋入

今日想在南洋賣股。。。login入指紋,到登入股票一項時,要我入原本登入的密碼

大宅

多謝提醒

首頁

尾頁

跳至