自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

goo_littlebb 發表於 21-6-8 12:56
點解要花時間做埋呢D無謂嘢, 佢地真係好得閒

黃人嘅creative thinking如果放係正途用,各行各業應該係唔差

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

ddkaka 發表於 21-6-8 13:00
安心出行就話有私隱問題,攞5000蚊消費劵又即刻冇晒私隱問題

一講錢,d黃人連祖宗十八代嘅私隱都可以出賣

男爵府

安心出行就話有私隱問題,攞5000蚊消費劵又即刻冇晒私隱問題

食甜品有第二個胃 ; 攞正苦著數有第二個腦!!

侯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

黃狗曱甴係咁低能架.....

攞一萬蚊、五千蚊要填咁多資料, 但就冇問題, 如果要埋時神八字, 佢地即刻填埋俾你啊....

水晶宮

qooqoo514 發表於 21-6-8 15:59
黃狗曱甴係咁低能架.....

攞一萬蚊、五千蚊要填咁多資料, 但就冇問題, 如果要埋時神八字, ...

有錢攞底褲咩size 都可以公開

男爵府

佢地真係上晒腦, 抗疫啫! 攪埋咁多旁門左道

伯爵府

開心吸收勳章

ddkaka 發表於 21-6-8 13:34
資料比假App冇所謂,攞5000消費劵比資料都係冇所謂,私隱標準係自己定的
...

人一黃就冇好難理解

珍珠宮

根本就冇私隱問題

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

IHateSummer 發表於 21-6-8 12:51
有假安心架
實際操作唔知
但係門口照嘟到

仲衰過填纸

男爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

其實佢地真係好難理解,個安心咩都無留,淨係記低自己去個邊就驚到甩轆。仲話政府要限制人身自由,政府依家鎖住你咩,你對腳都無腳鐐點限制呀? 同埋你估佢地好得閒成日睇住幾百萬人去邊食咩做咩,咁香港政府咪要有過萬人先掂?用腦都知無可能啦!

要知你行蹤,Google每個月都紀錄你去過邊,咁又唔知點解唔驚喎,講緊係你咩都無做過就已經詳細咁知道你去過邊,勁過安心咁多又無問題嘅!

班YC成日去黃店打卡放上ig,原來就無私隱問題,去邊食咩做咩全部可以喺ig/FB/MEWE搵到亦無私隱問題,獨獨有你身份證嘅政府就有私隱問題

子爵府

好媽媽勳章

goo_littlebb 發表於 21-6-8 12:56
點解要花時間做埋呢D無謂嘢, 佢地真係好得閒
鬥氣,反叛心態,你要我做,我偏唔做,無聊

水晶宮

回覆樓主:

之前公司有個同事, 見到有個經理裝左安心出行, 周圍同人講:成個部門得佢一個裝安心出行咋, 佢係藍絲, 好驚呀。

其實個部門仲有幾個高層都有裝到, 我呢個小薯有裝都唔敢出聲.....

佢地玩埋d小學雞野, 連人地屋企人打疫苗, 都出聲話勸佢唔好打....

伯爵府

原來係咁嫁,晒精神唸咁多無謂野,不如,唸下點可以搵多啲錢啦。

男爵府

lojo11 發表於 21-6-8 13:29
太多餘... 不如唔好出去食飯囉...

食飯係其次,最主要係要反政府行為

hungng    發表於 21-6-8 17:30

珍珠宮

真心覺得呢啲人好賤格

複式洋房

ddkaka 發表於 21-6-8 12:42
朋友聽到個顏色囡嘅對話,原來佢哋宜家興用人地比嘅cap圖嚟扮嘟咗安心出行,同埋裝安心出行用一次嚟食飯, ...

有呢d野ga咩

侯爵府

回覆樓主:

佢地係仍然黃心不死, 仍然想香港死, 心腸惡毒, 等天收!

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

可唔可以告佢哋虛假文書

男爵府

kwokwaiyan 發表於 21-6-8 13:21
填紙仔咪得囉,搞咁多野做咩

當事主出事後,自己都唔記得左去過邊,張紙仔真係有用咩?

大宅

wannabe118 發表於 21-6-8 13:46
其實d waiter 都check得好求其。

通常唔check

首頁

尾頁

跳至