想生BB

跳至

首頁

尾頁

洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
唉,我40歲,進行第一次放D5,冇咗lu
好唔開心,日日眼濕濕眼紅紅, 搭地鐵都試過喊
希望可以吸收下各位姊妹嘅正能量,重整心情,再等下round

男爵府

2021勳章

回覆 foodisee 的帖子

JM 加油呀

仲有無雪胎? 如果有,不如做吓運動,放鬆吓心情,之後再試

大宅

回覆樓主:

我上一次都係放day5胎 但衰左
我之後再勤睇中醫 做針灸 我個人真係有效
依家第2次做ivf放day 3 胎
加油 唔好放棄

洋房

D5放而唔中的人大有人在,唔好灰心。生孩子真唔容易㗎,加油呀!

大宅

foodisee 發表於 21-6-9 07:22
唉,我40歲,進行第一次放D5,冇咗lu
好唔開心,日日眼濕濕眼紅紅, 搭地鐵都試過喊
希望可以吸收下各位姊妹 ...

我都試過甘傷心,明白你,放心,祝福你,一定可以做到媽媽,到時你一定好鍚好鍚你小朋友,而家係有一點困難,回望一切都是值得

別墅

發表於 前天 18:56 |顯示全部帖子
加油啊,做下運動,放鬆下調整下心情,繼續努力!

別墅

發表於 前天 20:51 |顯示全部帖子
明白妳既失望,著唔著到床好多時都係講機率,今次未得下次再試!好多人都係放兩三次先成功!反而係差啲grading既胎成功到呢!
加油!

複式洋房

發表於 前天 22:35 |顯示全部帖子
我41歲,第一次做IVF都唔成功,仲要係8A day 5, 跟住抖左2個月,再放一個day 5 7A, 而家22週了,唔好放棄,調整下心情再試,加油(emoji)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊