潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

2021勳章

發表於 前天 09:28 |顯示全部帖子
hattienail 發表於 21-6-9 23:21
我好想知到底係咩色

不過好似話無袋都比人投訴架,即係walk in 話無袋,呢度都有人鬧過,話打hot ...

Well...其實只係一條藍白色嘅twilly...
冇問題嘅我哋有好多顏色唔鍾意,但係人哋一心介紹嘅,你唔鍾意咪話唔啱睇其他咪算囉,唔使咁大反應嘅

伯爵府

2021勳章

發表於 前天 10:20 |顯示全部帖子
Miyazaki 發表於 21-6-9 17:15
https://www.youtube.com/watch?v=slLU_qtgKKg&t=2947s
條片成個鐘...佢啲email....wishlists....都係好長 ...

原來係佢!

有次佢批評另一youtuber 退咗個b仔,都引來不少回嚮

大宅

發表於 前天 10:44 |顯示全部帖子
jenniferK 發表於 21-6-9 17:45

果位人姐似乎強迫別人症。

佢係咪產後抑鬱痴左線
見佢水蛇春咁長字比人
都知佢個人demanding
冇就冇架啦
咪以為YouTuber會易買囉

大宅

發表於 前天 10:50 |顯示全部帖子
Baobe 發表於 21-6-10 00:35
我直頭懷疑佢係咪有產後抑鬱,佢最大問題係完全唔發覺自己有問題,一味淨係話自己好friendly, chatty, 但 ...

我睇完都覺佢抑鬱
Email 勁長篇

新片買左個2手
https://youtu.be/pb91O1KWBtk

留言好睇過佢廢up

男爵府

2021勳章

發表於 前天 11:06 |顯示全部帖子
gloriamcy 發表於 21-6-9 21:10
其實有啲SA真係好好,好nice,留左電話都幫手跟,去到買野又好傾又好服務,仲識關心客人

但有啲SA入門口 ...

同意! 我真係好耐無入去CC,咁尋日入去CC睇下袋啦,遇到個開口夾着脷的SA, 真係火滾。

我問佢仲有無其他紫粉紅色的袋,佢話呢個係SS collection, 5月時已經賣晒,你一係等出年睇下會唔會再出,或者買display 呢個款。佢講到好多袋唔駛幾日就賣晒咁,咁我話咁誇張?跟着佢話呢啲款唔係普通人訂到架。再問佢漁夫鞋仲有無牛仔布款,佢又係話呢個係SS collection, 無晒啦。總知佢句句要講SS collection, 一早賣晒啦。我忍唔住回佢 - 唔係我遲,係你無貨啫!

我又唔係叫你死隻袋出黎,有咪有,無咪無囉。句句都話SS collection, 意思話你咁遲搵咁,銀耳到呢!

男爵府

2021勳章

發表於 前天 13:04 |顯示全部帖子
Miyazaki 發表於 21-6-10 09:28
Well...其實只係一條藍白色嘅twilly...
冇問題嘅我哋有好多顏色唔鍾意,但係人哋一心介紹嘅,你 ...

我通常麻麻既或太貴既。我就會笑住同件貨講拜拜,sa就會攞走佢

藍白係h已經係好好既combination唔係紅綠橙,果個都客咁大反應,應該幾難揀野

男爵府

2021勳章

發表於 前天 13:08 |顯示全部帖子
Aley1204 發表於 21-6-10 11:06
同意! 我真係好耐無入去CC,咁尋日入去CC睇下袋啦,遇到個開口夾着脷的SA, 真係火滾。

我問佢仲有無其他 ...

聽到都嚇親,咩叫唔係普通人訂到,話哂服務性行業,比少少禮貌呀大佬。你脾氣真好

男爵府

2021勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

發表於 前天 13:40 |顯示全部帖子
l_can_fly 發表於 21-6-9 17:12
係咪澳洲人有睇開,好爆

其實我唔鍾意呢個女人,覺得佢都幾扮嘢

男爵府

發表於 前天 13:43 |顯示全部帖子
生命麵包 發表於 21-6-9 19:10
嘩,我睇左陣都頂唔順佢

佢之前成日扮晒H專家

男爵府

發表於 前天 13:46 |顯示全部帖子
dragon813 發表於 21-6-10 10:20
原來係佢!

有次佢批評另一youtuber 退咗個b仔,都引來不少回嚮

係呀,果次睇完之後超級唔鍾意佢,unsubscribe 埋

其實另外嗰個美藉韓裔youtuber正好多

男爵府

2021勳章

發表於 前天 13:50 |顯示全部帖子
Aley1204 發表於 21-6-10 11:06

我問佢仲有無其他 ...

呢個把口咁衰既

男爵府

2021勳章

發表於 前天 13:54 |顯示全部帖子
Babemo 發表於 21-6-10 13:43
佢之前成日扮晒H專家

收到佢既email 實覺得好煩心,個wishlist仲想樣樣都要靚野好野仲要限時限刻係咪有妄想症多D

男爵府

2021勳章

發表於 前天 14:37 |顯示全部帖子
hattienail 發表於 21-6-10 13:08
聽到都嚇親,咩叫唔係普通人訂到,話哂服務性行業,比少少禮貌呀大佬。你脾氣真好
...

其實我以前做過Retail, 所以都好明白佢地。不過我好憎果d對眼生係天靈蓋或串串貢的SA。

我尋晚有同C6講我係CC 的經歷,佢都有話我做咩唔即場投訴佢!我同C6講我覺得SA對我的口脗同態度,仲慘過入H買Kelly! 我識果個H SA 明刀明槍,夠數就有袋,唔駛好似CC 果個SA咁俾佢暗串!!

別墅

2021勳章

發表於 前天 16:45 |顯示全部帖子
生命麵包 發表於 21-6-10 13:54
收到佢既email 實覺得好煩心,個wishlist仲想樣樣都要靚野好野仲要限時限刻係咪有妄想症多D
...

講真嗰句, 一哭二鬧三上吊地乞返黎咁既, 會用得開心咩.....

大宅

2021勳章

發表於 前天 17:39 |顯示全部帖子
skywalker05 發表於 21-6-10 10:50

我睇完都覺佢抑鬱

所以我覺得自己好犀利,竟然忍到30分鐘,之後就頂唔順
佢呢啲咁嘅騎呢怪,專門店應該冇人想serve佢, 佢注定一世幫襯代購或者二手

大宅

2021勳章

發表於 前天 18:26 |顯示全部帖子
Babemo 發表於 21-6-10 13:40
其實我唔鍾意呢個女人,覺得佢都幾扮嘢

佢好識吹水咩都講好耐好長咁
另外有睇Isabelle都係Sydney人,同佢同一間鋪

男爵府

發表於 前天 20:43 |顯示全部帖子
l_can_fly 發表於 21-6-10 18:26
佢好識吹水咩都講好耐好長咁
另外有睇Isabelle都係Sydney人,同佢同一間鋪
...

Isabelle 正常好多,我仍follow緊佢

澳洲YouTuber 我至愛看Mel in Melbourne ,有好多好嘢睇

大宅

2021勳章

發表於 前天 23:12 |顯示全部帖子
Miyazaki 發表於 21-6-9 17:15
https://www.youtube.com/watch?v=slLU_qtgKKg&t=2947s
條片成個鐘...佢啲email....wishlists....都係好長 ...

我都睇咗。乜wish list唔係wish咋咩?要must offer架?

大宅

2021勳章

發表於 前天 23:19 |顯示全部帖子
Babemo 發表於 21-6-10 20:43

Isabelle 正常好多,我仍follow緊佢

我都有睇Mel. 好正

大宅

2021勳章

發表於 前天 23:24 |顯示全部帖子
生命麵包 發表於 21-6-9 16:07
又係我呀,不過唔係開箱帖

SA姐姐今日扁咀,因為成日都有客人令到佢地嬲左

所以我只會hint下我想要乜。佢話冇我唔會q佢。佢間舖可能真係冇番呢。
但係佢好到知我今日去買2.55mini,間舖已經好忙,仲揾人去第二間鋪同我拎兩隻coco crush mini我試。呢個SA我跟死一世架喇!有好野一定預我份。愛死佢

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊