潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

放左隻入cart,不過又覺得都係等大象灰,所以未比錢

男爵府

linus仔 發表於 21-6-10 20:15
放左隻入cart,不過又覺得都係等大象灰,所以未比錢

今日hk網有大象灰GP36, 仲有mini e, bolide 31, H25, p18 同 22

不過,當然係瞬間即逝

wcpcelia    發表於 21-6-16 10:51

大宅

YYYYCC 發表於 21-6-10 20:42

今日hk網有大象灰GP36, 仲有mini e, bolide 31, H25, p18 同 ...

mini e 我加到入cart 入到信用卡資料但比唔到錢(emoji)

大宅

Nicpy 發表於 21-6-10 21:06
mini e 我加到入cart 入到信用卡資料但比唔到錢(emoji)

請問Hermes.uk 可唔可以寄過嚟香港, 定係要去英國地址?
如果轉運,其實信唔信得過?

男爵府

YYYYCC 發表於 21-6-10 20:42

今日hk網有大象灰GP36, 仲有mini e, bolide 31, H25, p18 同 ...

請問係咪一無貨,就即刻check唔到?

男爵府

yukyee2528 發表於 21-6-10 22:10
請問係咪一無貨,就即刻check唔到?

有時會show “oops” , 如果已下架就唔會睇到

男爵府

我入到去果時已經全部oops, 除咗個bolide

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

我都係呀, 又要再等機會

◕順其自然啦~♥ ◕

民房

點解大家係網站總有睇到有咩新上架?😭我每次睇都係咩都冇....係唔係真係日日坐係電腦前refresh個網站先買到🔍🥲

男爵府

siumeizi 發表於 21-6-11 10:24
點解大家係網站總有睇到有咩新上架?😭我每次睇都係咩都冇....係唔係真係日日坐係電腦前refresh個網 ...

所有野都係 「緣份」

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

YYYYCC 發表於 21-6-11 10:56
所有野都係 「緣份」

我都覺得係,我都係同朋友食完野傾開H d 袋之後手痕按website 先見到,不過買唔到都係無緣(emoji)

男爵府

YYYYCC 發表於 21-6-10 23:26
有時會show “oops” , 如果已下架就唔會睇到

明白、thx

wcpcelia    發表於 21-6-16 10:52

首頁

尾頁

跳至