自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2021勳章

發表於 昨天 08:07 |顯示全部帖子
你哋換咗未?16歲係咪由父母其中一方陪同帶同舊身分證去就得?着有領衫,冇化妝影出嚟會係什麼效果呢?有冇人可以分享吓?Thx

翡翠宮

2021勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

發表於 昨天 08:18 |顯示全部帖子
961123 發表於 21-6-11 08:07
你哋換咗未?16歲係咪由父母其中一方陪同帶同舊身分證去就得?着有領衫,冇化妝影出嚟會係什麼效果呢?有冇 ...

係,但之前最好填form先.我仔冇著有領衫

象牙宮

2021勳章

發表於 昨天 08:19 |顯示全部帖子
qq媽媽咪 發表於 21-6-11 08:18
係,但之前最好填form先.我仔冇著有領衫

咁你個仔嗰張身分證影出嚟都OK嗎?吾會好似冇着衫嗎?

翡翠宮

2021勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

發表於 昨天 08:21 |顯示全部帖子
961123 發表於 21-6-11 08:19
咁你個仔嗰張身分證影出嚟都OK嗎?吾會好似冇着衫嗎?

Ok呀,有小小領位見到

水晶宮

2021勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

發表於 昨天 09:00 |顯示全部帖子

回覆樓主:

我仔著有領深色polo 照帶眼鏡
拎埋舊身分證 入去影相要睇學生證
預約時已填埋表格
到時要出示家長身分證

子爵府

2021勳章

發表於 昨天 11:41 |顯示全部帖子
961123 發表於 21-6-11 08:07
你哋換咗未?16歲係咪由父母其中一方陪同帶同舊身分證去就得?着有領衫,冇化妝影出嚟會係什麼效果呢?有冇 ...

18歲以下出世紙要帶,父或母陪同。

男爵府

2021勳章

發表於 昨天 11:42 |顯示全部帖子
小朋友要帶另一份身分證明,出世紙、護照呢哋

象牙宮

2021勳章

發表於 昨天 12:58 |顯示全部帖子
有冇大人之前換過但係冇化妝就去?會唔會影出嚟好核突?

大宅

發表於 昨天 13:14 |顯示全部帖子
961123 發表於 21-6-11 12:58

我約左聽日放假換,都諗緊駛唔駛化妝定係畫下條眉就得 我見我老公嗰張影到塊面白茫茫,應該唔駛搽粉

象牙宮

2021勳章

發表於 昨天 15:16 |顯示全部帖子
家家公主 發表於 21-6-11 09:00
我仔著有領深色polo 照帶眼鏡
拎埋舊身分證 入去影相要睇學生證
預約時已填埋表格

吾駛出世紙嗎?樓下jm話要帶埋出世紙?16歲本身有舊証

水晶宮

發表於 昨天 15:19 |顯示全部帖子
961123 發表於 21-6-11 15:16
吾駛出世紙嗎?樓下jm話要帶埋出世紙?16歲本身有舊証

我有帶埋。但吾記得佢有無睇
你拎埋去啦
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

水晶宮

發表於 昨天 15:21 |顯示全部帖子
961123 發表於 21-6-11 12:58

我影出黎好精神飽滿
無化妝。但我本身有霧眉同上眼線
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

伯爵府

2021勳章

發表於 5 小時前 |顯示全部帖子
想問下 領取「新」身分證(16歲)

5月已申請 現在可領取
甘使唔使家長一齊去領取

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊