自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

大宅

佢地肯定有路

公爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

你地好奇怪,點睇到有曖昧說話?真係好fd個d鬧嘴朋友好多都會咁講野,如果用唐e對馬明黎講先怪ja。

侯爵府

我又覺得無咩嘢喎,通常係好好真朋友先會講D衰衰格格啲嘢

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

sheepsheepvo 發表於 21-6-11 11:35
作為女仔,唔會想自己老公有個紅顏知己。我見d留言好多都話翠如同洪係友達以上戀人未滿,未婚妻見到應該會 ...

果d 網友擺明係黑心, 打幾隻字想攪風攪雨.

用戶要求終止服務

牛年勳章

LokYauYau 發表於 21-6-11 11:46
唔好打頭,洪黄二人 真係有 [友達以上。。。]的感覺

我都有呢個感覺,不過我覺得雙方另一半唔會介意。佢地係 friend 過 friend 嗰種,唔係要發展男女關係嗰種。
純粹感覺,可能佢地喺外地拍旅遊節目建立好親密嘅親密感,不過唔係做夫妻嗰種親密。
未經許可,請勿轉載

侯爵府

牛年勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

其實佢近排做咩?
係咁俾人追住黎咬……

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

已經有人轉發左翠如呢篇野 有人 話洪永城太太(inez)一定勁嬲 話翠如呢篇嘢好似講到好了解自己老公 又話想搶番個大婆位咁
網絡世界真係咩人都有⋯

珍惜 感恩
You got this!!

禁止訪問

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

sokoko 發表於 21-6-11 10:46
好搞笑

睇得出兩個好fd,尋日有jm出帖仲話佢,原來就係咁
放下自在

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

sheepsheepvo 發表於 21-6-11 11:35
作為女仔,唔會想自己老公有個紅顏知己。我見d留言好多都話翠如同洪係友達以上戀人未滿,未婚妻見到應該會 ...

同意
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

好朋友先會亂講啫, 黃都結左婚, 未結就話驚啫

翡翠宮

畀面勳章

黃翠如同蕭正楠一齊時,洪永城都話「乜你都有人要?要多謝蕭生。」當時點解又冇人問佢有冇顧及蕭正楠感受?佢地兩個既關係根本就friend過打band,好似兄弟姊妺咁,外人諗埋人地未婚妻反應,真係諗得太多了。
無論過去佢地係咪有過曖昧,總之大家都選擇左唔向前行多步,寧願做一世朋友,這種友情其實好難得。
日日是好日

複式洋房

回覆樓主:

好fd

公爵府

翠如好似講多咗,作為未婚妻,都唔想有異性咁了解佢另一半

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

「能成為密友大概總帶著愛」,我覺得佢地之間係有曖昧,係互相有好感。但可能雙方都唔想破壞關係,知道拍拖未必長久,寧願做一世好朋友算。又或者佢地真係曾經拍過拖,但夾唔到,所以大家做返朋友。

Btw,其實我真係覺得佢地好襯

珍珠宮

回覆樓主:

其實呢啲位好尷尬,佢自己亦都結左婚應該要避忌,又唔知人哋未婚妻介唔介意,簡單一句恭喜咪夠囉,而家好似做多左,無論幾好朋友都好,作為藝人,你可以私底下講,po上ig我覺得有啲失策

用戶要求終止服務

牛年勳章

camille27 發表於 21-6-11 13:22
想想自己老公的紅顏知己,亦曾經很多人認為他們一直很相襯,直到現在仍然有人這樣說,然後他的紅顏知己在自 ...

蕭生似唔會介意,亦同洪屬好友。蕭生蕭太嘅互動都好甜。
未經許可,請勿轉載

用戶要求終止服務

牛年勳章

澳門媽媽 發表於 21-6-11 13:36
倒反轉頭,如果黃翠如之前結婚,㓋永城又係講呢句:好彩蕭正X要你咋,如果唔係冇人要你啦。唔知蕭同黃有乜 ...

可能私底下都有咁玩,好普通咋喎~ 取笑吓對方無人要,終於嫁得出/被接收
未經許可,請勿轉載

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

講真,我都覺得脆魚唔應該寫呢d,又話人地未婚夫曾經照顧佢,又話人地未婚夫大肚腩同行為污糟⋯ 咁即係你唔要先過比人? 係女仔聽到都唔開心啦!

首頁
34567...8

尾頁

跳至