自由講場

跳至

首頁
34567...10

尾頁

男爵府

回覆樓主:

反而我覺得點解一定要ana同森sir上床 太夾硬黎

琥珀宮

banki00 發表於 21-6-12 01:37
煎pan做戲真係好架

煎pang 當年演出巨輪,有一場係佢出監後潦倒街頭既戲,簡直神級演技

大宅

成條出軌線根本多餘。我相信大部份觀眾想睇到Ana食白菓,一個人走。俾佢㗳咗森Sir好唔抵。仲要係咁夾硬嘅情況下蝕底俾Ana

happylife28    發表於 21-6-13 23:11

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

nachoboy 發表於 21-6-11 21:34
真心唔明阿wing 㸃解唔可以原諒森Sir,搵戲嚟做!

因為佢第二日仲可以若無其事咁三個一齊有傾有講。難保會有第二,第三次……

伯爵府

喺阿wing角度係一種醒覺,原來自己仲可以選擇,過一種冇森sir嘅生活。佢自己都話過去十幾年做嘅所有計劃都有對方份,一切係幾咁理所當然。一次感情考驗,令佢將自己放返第一位,對阿wing嚟講係好事。

RAA    發表於 21-6-24 13:49
happylife28    發表於 21-6-13 23:12

男爵府

SullytheMonster 發表於 21-6-12 03:11
喺阿wing角度係一種醒覺,原來自己仲可以選擇,過一種冇森sir嘅生活。佢自己都話過去十幾年做嘅所有計劃都 ...

呢个決定真係好值得俾好多女性反思一下

男爵府

好鍾意睇pan做戲,真相、巨輪、張保仔、城寨、天命等等都做得好好

侯爵府

我唔知係編劇問題吖,定係演員演技太差,成集大結局我覺得好悶,我淨係覺得佢地拍緊戲,我完全代入唔到劇中故意

但係張頴康 劉佩玥條線感動到我,我覺得好好睇,成套劇最好睇係佢兩個

侯爵府

daisywong1386 發表於 21-6-12 00:57
講得對,唔想睇佢
好唔明點解FYY 咁嘅演技導演都會收貨,唔係要NG 再NG 嘅咩,定係趕住收工?還是係覺得觀眾對演技冇要求?總之YY 唔好再喺續集出現,以免晒咗其他演員!話時話,飾演佢個閨蜜個女演員做得好過佢好多倍,又靚女過佢,不如留返啲機會比有潛質嘅人啦!

水晶宮

最把幾火個女色狼話走走走,走咁耐都未走!
竟然又係佢去救埋人,搞散完受害人又係佢去安慰人

happylife28    發表於 21-6-13 23:13

水晶宮

goldmedal 發表於 21-6-12 03:30
好鍾意睇pan做戲,真相、巨輪、張保仔、城寨、天命等等都做得好好

演技好好

大宅

回覆樓主:

如果是覆合,就真的太電視劇的圓滿結局。取消結婚,未能原諒,這樣才夠寫實,貼地。

水晶宮

Honor123 發表於 21-6-12 02:28
成條出軌線根本多餘。我相信大部份觀眾想睇到Ana食白菓,一個人走。俾佢㗳咗森Sir好唔抵。仲要係咁夾硬嘅情 ...

真係超低能
一開始講到幹探幾英明,後來遇上誘惑都唔出軌,竟然係飲醉喺自己張床上被個女色狼上咗!

大宅

可樂糖 發表於 21-6-11 23:30
以為落車後森Sir會攬住呀wing再求下原諒,但係竟然係第一時間同呃娜講自己比人飛咗。就係呢個動作已經完全 ...

絕對認同,就算唔係再求原諒,心情應該跌到谷底,當時邊會有心情聯絡任何人呢,還要聯絡Ana.

水晶宮

yaumuimui 發表於 21-6-11 23:22
結局都寫實既,不過我始終覺得因「誤會」而出軌,森sir下場未免太慘。

仲要全世界通哂天

水晶宮

nachoboy 發表於 21-6-11 22:10
如果係飲到爛醉,又誤會咗瞓響自己張牀個女人係自己,可覺得可以原諒囉

而且森sir 都係唔想阿wing 受傷害所 ...

但係從來唔避忌,明知個女色狼成日虎視眈眈都仲由得佢自出自入...
過後仲無斷絕來往,經常出現又扮無嘢,私底下又同個女人訴心聲...
呢個係就係感情專一、可靠、愛自己又英明嘅幹探,不過做老公又係咪遲早會激死人?放呢啲人喺身邊,犯埋啲低級錯誤傷到自己,如果今次原諒佢,佢又背住我同個呃娜報喜,真係火都嚟

happylife28    發表於 21-6-13 23:14

水晶宮

我係原諒唔到點解個男人會覺得個女色狼無問題。被個臭女人上完,仲一啲抗拒都無

happylife28    發表於 21-6-13 23:14

公爵府

虎到金來勳章

條女都正姣西,在人屋企訓人地張床,超級衰格!

子爵府

yaumuimui 發表於 21-6-11 23:35
編劇想加戲比FYY啫,擺明臨尾鏡頭代表三個都係劇中主線。

真係抓頭,唔好計扼娜個角色唔討好,係fyy戲太屎,更令人憎惡她,竟然同男女主角放同框結尾 ,即刻熄電視!

珊瑚宮

kayen 發表於 21-6-11 21:44
拍逆天奇案2,可能換第二位女主

先踢走fyy

首頁
34567...10

尾頁

跳至