自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

https://hk.news.yahoo.com/%E7%9A%84%E5%A3%AB%E5%8F%B8%E6%A9%9F%E8%BC%89%E5%AE%A2%E7%96%91%E6%92%AD%E6%88%90%E4%BA%BA%E5%BD%B1%E7%89%87-%E6%BC%A0%E8%A6%96%E8%BB%8A%E4%B8%8A%E5%B0%8F%E6%9C%8B%E5%8F%8B-%E7%B6%B2%E6%B0%91%E7%9B%B4%E6%96%A5%E9%81%8E%E4%BB%BD-205158687.html

大宅

回覆樓主:

離晒大譜

子爵府

2023年兔年勳章 牛年勳章

完全冇操守可言

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

變態佬, 蝦女人,性騷擾!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

2024年龍年勳章

投訴佢啦

公爵府

令我唸起AV仁

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

SKLH 發表於 21-6-15 11:21
https://hk.news.yahoo.com/%E7%9A%84%E5%A3%AB%E5%8F%B8%E6%A9%9F%E8%BC%89%E5%AE%A2%E7%96%91%E6%92%AD%E ...

我覺得個司機係變態佬,專登有客嗰陣播AV

伯爵府

Anpanmama 發表於 21-6-15 12:29
我覺得個司機係變態佬,專登有客嗰陣播AV

可能幫助到佢興奮死變態佬,可唔可報警?

水晶宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

直接叫佢車去警署
指證佢不小心駕駛

珍珠宮

就算無小朋友亦不應播

呢啲人好變態!
電台播性教育,其實有女客人都唔應該播,何況播片

唔明點解香港無規管的士司機,我去海外好多國家,的士司機係唔會聽收音機或其他,都唔明點解香港的士司機,會唔尊重乘客,質素亦越來越差!
好在自己有車,根本唔想搭的士

珍珠宮

好多的士佬大晒
因下次佢未必再遇到你
幾寸幾過份都得

翡翠宮

回覆樓主:

變態

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

死變態

公爵府

2023年兔年勳章

bbc2018 發表於 21-6-15 12:40 唔明點解香港無規管的士司機

有規管嘅。

可以拍攝證據,記錄時間地點,司機、車牌,上載 1823,會將投訴轉去交通投訴組,試過回覆效率都幾高。

珍珠宮

我會報警

複式洋房

https://hk.news.yahoo.com/%E7%9A%84%E5%A3%AB%E5%8F%B8%E6%A9%9F%E8%BC%89%E5%AE%A2%E7%96%91%E6%92%AD%E ...

呢個真心過份

複式洋房

呢個真心過份

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Amy1974 發表於 21-6-15 20:15
有規管嘅。

可以拍攝證據,記錄時間地點,司機、車牌,上載 1823,會將投訴轉去交通投訴組,試過回覆效 ...

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

司機都變態的,就算是男客人上車都唔播得啦

首頁

尾頁

跳至