懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

2021勳章

有媽媽可以介紹我嗎希望易book d

大宅

YumiTse111 發表於 21-6-16 23:31

我果陣無人介紹都book到呀
你嘗試12週打咗去問期先啦

複式洋房

胡廣森醫生

複式洋房

回覆 YumiTse111 的帖子

我昨天先book咗,我13週,八月頭做都有位,我都係冇介紹人,你打去試試我諗應該冇問題嘅

洋房

2021勳章

YumiTse111 發表於 21-6-16 23:31

唔該晒各位book到喇(emoji)(emoji)

洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
aaqqcat 發表於 21-6-17 18:29
回覆 YumiTse111 的帖子

我昨天先book咗,我13週,八月頭做都有位,我都係冇介紹人,你打去試試我諗應該冇 ...

請問謝喜兒醫生照結構而家幾多錢?

複式洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
貪靚麻咪 發表於 21-7-17 19:44

我見有另一個post係今年五月,去咗照結構都好詳細你可以search睇睇, 引用返佢嘅分享:

收費:$2200
沒3D 包一張超聲波相 + DVD + 一份報告
DVD裡面係超聲波相+幾秒幾秒嘅錄影片段,有大約十段

洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
aaqqcat 發表於 21-7-17 20:03
我見有另一個post係今年五月,去咗照結構都好詳細你可以search睇睇, 引用返佢嘅分享:

收費:$2200

Thank you (emoji)(emoji)

複式洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
貪靚麻咪 發表於 21-7-17 19:44

打左幾次電話想預謝醫生 話要搬 暫時唔可以預約 請問你預約到嗎?

洋房

allin123 發表於 21-7-21 21:10
打左幾次電話想預謝醫生 話要搬 暫時唔可以預約 請問你預約到嗎?

約唔到 前日打去 問左我預產期 1月 姑娘話全full
仲有邊間照結構好?(emoji)(emoji)(emoji)

複式洋房

貪靚麻咪 發表於 21-7-21 21:14
仲有邊間照結構好?(emoji)(emoji)(emoji)
...

我都係預產期1月 我仲打算聽日再打電話問下 新手阿媽 我都頭痕搵邊醫生照結構好

大宅

...

搵返母胎資格醫生就比較好
上網搵的,比你地參考吓

洋房

sincss_xd 發表於 21-7-21 21:29
搵返母胎資格醫生就比較好
上網搵的,比你地參考吓

Thank you (emoji)(emoji)‍♀️

大宅

發表於 前天 06:51 |顯示全部帖子
回覆 貪靚麻咪 的帖子

我星期二打去約我約到
我預產期係1月25號

大宅

發表於 前天 06:52 |顯示全部帖子
回覆 貪靚麻咪 的帖子

依家$2400 我早2日打去問左

複式洋房

發表於 前天 09:20 |顯示全部帖子
...

你好 我今日一早打電話終於約到時間啦 你得閒都快D打電話去約下 睇下有冇位

洋房

發表於 前天 13:29 |顯示全部帖子
allin123 發表於 21-7-22 09:20
你好 我今日一早打電話終於約到時間啦 你得閒都快D打電話去約下 睇下有冇位
...

Thank you你呀 岩岩再打左都係full(emoji)(emoji)(emoji)我1月7預產 唯有日日打去碰碰運氣

複式洋房

發表於 前天 14:36 |顯示全部帖子
貪靚麻咪 發表於 21-7-22 13:29
Thank you你呀 岩岩再打左都係full(emoji)(emoji)(emoji)我1月7預產 唯有日日打去碰碰運氣
...

你試下早D打去問下幾號有位 我今日一早打過去 想約星期六都full曬 得翻星期五 希望你都早日book到

洋房

發表於 前天 16:41 |顯示全部帖子
allin123 發表於 21-7-22 14:36
你試下早D打去問下幾號有位 我今日一早打過去 想約星期六都full曬 得翻星期五 希望你都早日book到
...

唔該哂

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊