想生BB

跳至

首頁

尾頁

洋房

每次放胎前按指示食E2 丸仔,透過分泌慢慢增多,到第八日已經多到一日換三塊護墊,放胎後繼續一樣多。有冇jm都係咁?有時諗會唔會因太多分泌而沖走咗粒胚胎⋯⋯

男爵府

2021勳章

回覆 多士mi 的帖子

應該唔關事,你醫生有無咁建議?有無照過個子宮裏面環境?

洋房

照過宮腔鏡ok,醫生都話算正常分泌,不過唔知大家係唔係都係咁多

男爵府

2021勳章

回覆 多士mi 的帖子

咁可能係心情,你好緊張?可以做吓運動,針灸改善血液循環,同放鬆吓

複式洋房

回覆 多士mi 的帖子

一定唔關事,最大可能係個胎基因有問題而導致失敗,你有冇做PGS check下啲胎呀?

複式洋房

多士mi 發表於 21-6-18 11:14
每次放胎前按指示食E2 丸仔,透過分泌慢慢增多,到第八日已經多到一日換三塊護墊,放胎後繼續一樣多。有冇j ...

除左胚胎可能存有染色體問題,仲有聽過話有時囊胚放進去後,沒有成功沖破包著胚胎的那層,因此也無法著床。有聽人分享講話放第四粒D5有成功著床~ 祝你順利和成功,加油!

另外,我放胎時什麼藥都沒有吃,想請教一下E2是什麼丸仔呢?

別墅

應該同分泌物無咩關係的
醫生有無建議再做D咩檢查?

別墅

多士mi 發表於 21-6-18 11:14
每次放胎前按指示食E2 丸仔,透過分泌慢慢增多,到第八日已經多到一日換三塊護墊,放胎後繼續一樣多。有冇j ...

會唔會係黃體唔夠

別墅

luckibabi 發表於 21-7-5 14:26
除左胚胎可能存有染色體問題,仲有聽過話有時囊胚放進去後,沒有成功沖破包著胚胎的那層,因此也無法著床 ...

你自然週期放胎所以前期唔使用藥

用Estrofen係人工週期

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊