自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

共實好多都係跟風,好似小儀咁,森美撑黃C佢又跟人撑,如果唔撑又埋唔到堆,好多偽人都係咁

水晶宮

2021勳章

回覆樓主:

有冇jm知佢近況如何?

男爵府

2021勳章

ngwong2 發表於 22-1-21 13:11
有冇jm知佢近況如何?

人哋而家不知發展得幾好!每日早上11點有YouTube 3寶live,有時夜晚10點幾又有live。曾志豪王耀祖同佢會做吓小生意手作仔,我見都好多人買。又定期同食店搞Crossover合作訂盆菜,而家有YouTube,只要有知名度發展可以係無限。擔心佢個人真係多慮啦!

水晶宮

2021勳章

da-rosette 發表於 22-1-21 14:55
人哋而家不知發展得幾好!每日早上11點有YouTube 3寶live,有時夜晚10點幾又有live。曾志豪王耀祖同佢會做 ...

我不是擔心佢。係8掛佢係咪失业中姐??!

別墅

USDS81 發表於 21-6-19 11:40
唔關政治事,我以前是風so忠實fans, 果時已超討厭貴花田,完全垃圾,聽得出佢做節目完全無做功課,毫無誠 ...

同感!貴的聲音真的很嘈吵,說話又無內涵!又不努力、認真工作!坦白講,做到咁多年,佢已經賺咗好多!

子爵府

2022勳章 牛年勳章 2021勳章

唔聽開收音機,唔識佢

別墅

接線生 發表於 21-6-20 23:24
佢最盡得中學程度,以前係老泥妹,要家人搵佢先返屋企。做sales,茶記侍應,老公係屋邨髮型師,佢自己係電 ...

咁嘅水平,究竟邊個執佢去港台做DJ?

翡翠宮

虎到金來勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

SKLH 發表於 21-6-19 09:28
件桂花GO都唔明可以做咁耐,得個嘈字
都唔知佢食左外國的什麼,成日都覺得反共產黨就得,聽曬的外國假消息

男爵府

2021勳章

sunnythecat 發表於 22-1-21 15:28
咁嘅水平,究竟邊個執佢去港台做DJ?

C浩,佢幫佢做剪報,之後跟出跟入

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊