自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

珍珠宮

鄧Felix 被out 唔抵嘅JM,入黎比個贊FELIX ,希望大台睇到反醒吓 ,咁样對個年青人好唔公平,相信有耳仔嘅都聽得出昨晚FELIX 雖然唔係唱得最好,但絕對唔應該係被OUT 果個囉。

珊瑚宮

回覆樓主:

我又覺得唔需要太在意比賽
多人鄧佢唔抵, 有人氣, 對佢仲有利。
娛樂圈從來唔係比賽第一,發展就一定更好。

珍珠宮

cbeyond 發表於 21-6-20 07:54
娛樂圈從來唔係比賽第一,發展就一定更好 ...

其實係,日後發展先重要,所以幫個年青人集吓氣者
利申,我唔識佢

珍珠宮

waic 發表於 21-6-20 07:44
鄧Felix 被out 唔抵嘅JM,入黎比個贊FELIX ,希望大台睇到反醒吓 ,咁样對個年青人好唔公平,相 ...

我覺得蓮姐反而系比較差果個,抖氣聲大到,把聲又吾得清 不過又比評審讚,可能有特色但無觀眾緣

男爵府

同選港姐一樣,冠軍唔代表發展最好嘅。姊妹,睇開啲

珊瑚宮

waic 發表於 21-6-20 07:57
其實係,日後發展先重要,所以幫個年青人集吓氣者
利申,我唔識佢 ...

昨日聽蕭敬騰/鄭容和首新歌
蕭當年都係在歌唱比賽負責踢館,無名次。
佢現在歌壇發展,好過晒當年有獎攞的。

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

waic 發表於 21-6-20 07:44
鄧Felix 被out 唔抵嘅JM,入黎比個贊FELIX ,希望大台睇到反醒吓 ,咁样對個年青人好唔公平,相 ...

可能到後面又有復活賽
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

伯爵府

cbeyond 發表於 21-6-20 07:54
娛樂圈從來唔係比賽第一,發展就一定更好 ...

無錯,最後只會得一個贏,但成個過程其他人都會儲到fans, 佢地可以網上開live唱

子爵府

唔知係咪評審多男仕?被foul多數男參賽者,最後淨低的大部份女仔,包括我最想佢出局既蓮者!Felix唱得好過佢!
hi

子爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

放心啦,tvb唔會放過呢班被foul的生力軍,只不過現在比賽未完,唔會做野住。

你睇viu, 成隊mirror 點形成?

子爵府

2024年龍年勳章

tszyan1001 發表於 21-6-20 08:14
唔知係咪評審多男仕?被foul多數男參賽者,最後淨低的大部份女仔,包括我最想佢出局既蓮者!Felix唱得好過佢! ...

我覺咗好耐,明明D女嘅麻麻,都飛D男,可能女的外貌會較男的著數

珊瑚宮

chemlo0920 發表於 21-6-20 08:16
放心啦,tvb唔會放過呢班被foul的生力軍,只不過現在比賽未完,唔會做野住。

你睇viu, 成隊mirror 點形成 ...

個隊算吧啦
香港現時情況做就左佢地, 基本上係水準唔夠, 預幾年貨仔。

禁止訪問

公爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

其實比賽實有輸贏,贏輸都只係一個途徑出道,第日成就係點同今曰的勝負無直接關係,你睇巨星幫,攞冠軍嗰個都唔見得發展好過其他參賽者

侯爵府

畀面勳章

都係呀,超級巨星坤哥都冇獎,但佢而家都在娛樂圈有好好既發展,只要有心在哩行,佢哋一定有出路
如果明亮的光線使你雙眼再也看不見
我的愛能把你帶回家

侯爵府

畀面勳章

不過尋晚Aeren 好明顯唱得難聽過Felix
如果明亮的光線使你雙眼再也看不見
我的愛能把你帶回家

伯爵府

angiehouse 發表於 21-6-20 08:04
我覺得蓮姐反而系比較差果個,抖氣聲大到,把聲又吾得清 不過又比評審讚,可能有特色但無觀眾緣
...

同意,根本係泳兒幫咗佢,昨晚佢同泳兒對唱,我只覺得泳兒唱得好,而佢唱得好呆板

伯爵府

misslo 發表於 21-6-20 08:50
不過尋晚Aeren 好明顯唱得難聽過Felix

呢個又係唔鐘意,昨晚聽佢唱,完全享受唔到佢嘅表演,我覺得佢根本係度嗌歌
反而Felix昨晚唱得好,之前李生曾經話過佢唱歌太多味精,昨晚我真係聽到佢改善咗好多,開始鐘意佢嘅表演,但唔知點解就比人out咗了

子爵府

歌唱比賽通常第一果個唔紅唔知去咗邊

珍珠宮

回覆樓主:

佢好悶啵。。。 個個選手都有試過網上重温。 佢同連姐係無興趣

首頁
12345...7

尾頁

跳至