自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

侯爵府

邱悠月 發表於 21-6-20 09:09
讀書讀壞腦,無腦嘅又俾人洗腦

今日食咗早餐就去咗forum睇post
10A好on_,我起勢咁笑,笑笑下發覺自己眼濕濕
而家嘅10A/家教/神校(我認我依然妒忌人地考試成績好)已經唔再10A/家教/神校(考試成績依然勁)
而家嘅hk,,,
ps 請唔好恥笑我呢個好老土嘅媽媽feel

大宅

真係好影響啲年青人,我同呀女嘅關係越嚟越疏遠,呢兩年佢好似洗晒腦,中哂毒咁,依家講嘢就係成日似同麥小姐講啲嘢如同一轍,我呀女仲有follow 佢嘅IG添

hungng    發表於 21-6-20 17:02

侯爵府

chitchatmommy 發表於 21-6-20 10:06
世界女!
娛樂圈,搵錢快,多姿多彩,又可滿足自己在鎂光燈下受人注目的虛榮。
Keep住份朝九晚五,可能要滿 ...
同意你睇法,
有時覺得好值得同情,,少時太出眾有時未必好,人生路好長,好唔容易

珍珠宮

Mikiwong 發表於 21-6-20 10:16
真係好影響啲年青人,我同呀女嘅關係越嚟越疏遠,呢兩年佢好似洗晒腦,中哂毒咁,依家講嘢就係成日似同麥小 ...

Yes, Oxford名校生又 10A,連好多媽咪都 buy, 何況你個女和全港中學生

男爵府

想表達乜嘢?心中對佢嘅好印象全部無曬

子爵府

邱悠月 發表於 21-6-20 09:09
讀書讀壞腦,無腦嘅又俾人洗腦
見到佢真係好可憐,依家仲靠粗俗上位,樣唔夠人靚,富豪又唔吼佢,人地kol都揾$多過佢,掛住1O名銜有乜用

珍珠宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

垃圾

水晶宮

廢咗

侯爵府

回覆樓主:

選港姐無人祝賀佢, 為人有保留
讀書一流, 人格8+1流

水晶宮

佢有病,咁迷戀黑暴的日子。

翡翠宮

回覆樓主:

最令我驚訝係佢d粗口

公爵府

回覆樓主:

我終於有d明點解佢前男友係林作……

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

S_family 發表於 21-6-20 11:14
我終於有d明點解佢前男友係林作……

兩位都咁垃圾
放下自在

珍珠宮

我常常想為什麼香港的教育制度會培養出那麼多這樣的中、大學生!

子爵府

粗囗多,低俗!

珍珠宮

牛年勳章

回覆樓主:

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

珍珠宮

mongng 發表於 21-6-20 09:17
一只可憐蟲,以為自己讀書叻,以為自己好靚,但事實係無人理佢,成日攪d野擦存在感,如果係朱千雪 ...

完全同意,因為讀書叫做勁,選美又攞冠軍,以為自己好靚好醒瓣瓣都好掂,結果好明顯一入娛樂圈拍埋其他女星真係唔夠靚,除左10A名銜完全冇賣點,好似又唔甘心就咁歸於平淡就死唔斷氣咁擦存在感,呢個人真係好煩

水晶宮

BKFinder 發表於 21-6-20 10:34
Yes, Oxford名校生又 10A,連好多媽咪都 buy, 何況你個女和全港中學生

佢係Cambridge劍橋,不是Oxford牛津
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

公爵府

牛年勳章

Moonlight819 發表於 21-6-20 11:18
我常常想為什麼香港的教育制度會培養出那麼多這樣的中、大學生!
...

以前我學校啲老師,學生條裙短啲都要訓話一輪甚至記缺點!
黑暴期間學生去商場唱粗口歌,佢哋大讚!

公爵府

setrea 發表於 21-6-20 09:36

唔知係咪後生嗰代係咁樣,另一位港姐都唔輸蝕啦:ig ...

你指FYY?佢就擺係MK,係cheap,係出位,咁樣擺明車馬反而仲好,唔係好似佢咁,想食後生仔條水,但又仲要頂住10優同劍橋嘅光環,變左兩頭唔到岸。
利申,一樣唔鍾意FYY。

首頁
12345...8

尾頁

跳至