自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

子爵府

selinako^^ 發表於 21-6-22 12:12
梁繼璋把聲仲好ok令到人好精神,佢都可以做返以前水準
但其他果個2拍檔把聲搞到我好眼訓
...

係呀,佢把聲好後生。

selinako^^    發表於 21-6-22 16:22

男爵府

xp 發表於 21-6-22 15:07
李麗蕊貴花田都一樣咁煩

同意 ,滿心期待無咗貴花田
點個嚟個仲煩嘅

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

corinthians 發表於 21-6-22 13:49
聽咗兩日,李麗蕊嘅笑聲,真係好煩,係又笑唔係又笑,仲要拉長嚟笑,我用 earphone 聽,特別吵耳,而另外兩 ...

佢以為好好笑,講多次
我心諗:唔係呀!千奇唔好再黎第三次喎

好彩冇

子爵府

dian 發表於 21-6-22 16:02
同事尋日已經跳船,今日原來「田豪祖3寶」喺Facebook 開Live做視象直播,聽返大家都覺得佢三個的組合係最舒 ...

呢三個嘅組合通常一開波頭半個鐘已經有本事令我笑唔停口(就算後來換咗鵬都OK),但今日我聽新嗰三個前輩做,真係聽左成個鐘都笑唔出!仲有佢哋個open聲帶有啲毛管棟扮小龜仔嗰個

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

同事尋日已經跳船,今日原來「田豪祖3寶」喺Facebook 開Live做視象直播,聽返大家都覺得佢三個的組合係最舒 ...

我好中意梁繼璋,好開心佢返番黎,
但佢2個拍檔…千奇唔好迫我跳船

再係咁…我唔敢担保有呢一日

子爵府

ARabbit 發表於 21-6-22 15:07
我最喜歡聽當年梁繼璋,羅啟新,梁思浩組合,那時都有貴花田但佢不是主打,也能增加氣氛!

現在梁繼璋回歸 ...

羅啟新轉數好快,又幽默,呢個配搭真係好正。但而家太黃,此情不再

翡翠宮

da-rosette 發表於 21-6-22 16:18
呢三個嘅組合通常一開波頭半個鐘已經有本事令我笑唔停口(就算後來換咗鵬都OK),但今日我聽新嗰三個前輩 ...
agree x100000

侯爵府

回覆樓主:

李麗蕊以前真係無咁煩,以家over左,又可能唔夠墨水,唯有以笑遮醜, 至於馬小強,真係唔得, 聲線及轉數都令到個節目好悶,現在只有梁有selling point, 但唔知頂到幾耐!

男爵府

變左星期六日 d 老友記節目咁,
聽左15分鐘跳船
留返俾長者聽

大宅

回覆樓主:

期望大失望大,只係聽左最後半小時既劇場啫!

伯爵府

回覆樓主:

三個主持簡直當朋友般傾幾
唔會逐個人發表
疊聲再加李的non-stop兼吵耳的笑聲
這兩天我完全聽唔到啲咩
所以我根本get唔到有咩好笑

男爵府

回覆 namnamchi 的帖子

聽左兩日有啲失望,梁繼璋仲係好好功力, 但李麗蕊同馬小強好悶,李麗蕊成日喪笑,講野又特登用好誇張嘅聲調,之前同梁思浩同陳彥行已經係咁! 我都有聽梁思浩而家嘅大家真瘋騷, 覺得佢都撐得好辛苦,李思蓓同韓君婷轉數慢三拍,林子博把聲好唔入咪,聽到好辛苦。以前梁繼璋加梁思浩最好聽!

子爵府

yingiyng 發表於 21-6-22 16:39
聽左15分鐘跳船
留返俾長者聽

同意!呢啲悶到爆死氣沉沉唔好笑嘅資訊性節目真係好啱長者同埋比較Serious 唔講得笑嘅師奶,完全係另一批新既觀眾群。

子爵府

2024年龍年勳章

klsabb 發表於 21-6-22 11:37
我最中意既組合都係梁繼璋, 貴花田, 梁思浩

Me too
Life must go on

子爵府

2024年龍年勳章

yingiyng 發表於 21-6-22 16:39
聽左15分鐘跳船
留返俾長者聽

係!
Life must go on

子爵府

我聽左星期一, 都ok 呀! 佢哋好努力做哂功課。
我會繼續支持肯努力嘅人。

公爵府

虎到金來勳章

我覺得佢地好努力, 其實唔好比較, 如果真係要比, 貴和豪輸9條街啦. 既然有新安排, 一係照聽, 一係唔聽, 好自由.

珍珠宮

好媽媽勳章

x2, 梁繼fans 都被又嘈又煩的喪笑蕊趕走了

大宅

紫翹 發表於 21-6-22 11:40
我覺得李麗蕊同梁繼璋, 我覺得幾好, 至少好過咸豪囉

咸豪有幾咸

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

水草 發表於 21-6-22 16:33
李麗蕊以前真係無咁煩,以家over左,又可能唔夠墨水,唯有以笑遮醜, 至於馬小強,真係唔得, 聲線及轉數都 ...

李麗蕊跟了梁思浩後,變八婆了。賤格當有趣。梁思浩就乾塘,內容講嚟講去重復又重複,或者講極都入唔到正題。一係又係講淫賤野,以為好笑。

首頁
23456...7

尾頁

跳至