自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BB防敏心得分享勳章

由林盛斌(Bob)、江美儀主持的《Mean Talk》,今晚(22日)播出新一集,嘉賓請來情同姊妹的蔡思貝、何雁詩及賴慰玲,Bob直指視后蔡思貝入行8年,共有15單緋聞,談到被封「姣精」,思貝坦承不開心:「始終都唔係讚,但我覺得有原因嘅,頭幾年我真係唔太識(避忌),當係跌一下上一課。」
美儀又追問思貝忽然富貴傳聞,賴慰玲、何雁詩力證思貝是慳慳埋埋才有今天,連阿Bob亦幫口說:「有次見到佢,嘩!你話晒蔡思貝吖,你不如換過架車,佢嗰架車係cheap到拎去劏,都未必值三四千。」
思貝聞言即忍不住落淚:「有啲人辛酸會公諸於世,我唔係咁,我懶係有骨氣。我一路以來無論傳媒講乜,我一次都冇澄清過,我一路專注工作,冇人知道所謂女一住200呎瞓碌架牀。」三女又揭露「娛樂圈問價」事件,期間思貝拿出手提電話,向主持展示前一天收到的問價內容,並透露最高試過被問價200萬元。

C貝拍戲越來越好,希望早日擺脫「姣精」之名

Derrickkk    發表於 21-6-25 04:31

公爵府

虎到金來勳章

根本就係佢自己, 最佳女主角非浪得虛名.

男爵府

200呎瞓碌架牀!???

伯爵府

cacandy 發表於 21-6-22 16:33
由林盛斌(Bob)、江美儀主持的《Mean Talk》,今晚(22日)播出新一集,嘉賓請來情同姊妹的蔡思貝、何雁詩 ...

佢尼個髮型吾系好掂。佢心照啦。

Derrickkk    發表於 21-6-25 04:32
abirdma    發表於 21-6-23 11:14
la_source    發表於 21-6-23 09:14

別墅

仲係覺得佢好似達哥

Derrickkk    發表於 21-6-25 04:32

伯爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章

空穴來風未必無因

大宅

住200呎瞓碌架牀
佢應該係住靚新盤納米樓...........

大宅

回覆樓主:

佢做癲姐做得幾好

男爵府

BB防敏心得分享勳章

fitfit貓 發表於 21-6-22 16:42
佢做癲姐做得幾好
就係呢個角色對佢另眼相看

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

都唔明點解啲人咁唔鍾意佢, 佢又靚又好戲, 真心覺得佢唔差, 至於話佢姣係報紙拎住一幅相就寫到佢咁,就如劉錫明,當年好地地都比人寫死, 但其實乜都無做過, 好心啲人清醒啲啦!

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

選完港姐後假學歷,同埋好多緋聞,但現在真係少咗緋聞
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

cacandy 發表於 21-6-22 16:33
由林盛斌(Bob)、江美儀主持的《Mean Talk》,今晚(22日)播出新一集,嘉賓請來情同姊妹的蔡思貝、何雁詩 ...

佢d 戲好ok 人品再講

wcpcelia    發表於 21-6-23 11:42

大宅

虎到金來勳章 減齡達人勳章

無閒言閒語,即係佢渣。做藝人,最怕冇人講

子爵府

我又幾鍾意佢喎, 睇好佢
一個舊會員新嘅秘密身份, 哈哈!

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

回覆樓主:

好坦白講,呢幾年被傳媒封姣精嘅得佢、黃心穎、江嘉敏,最新好似仲有fyy,能夠同其他幾個齊名,我相信思貝電力唔惹少。但亦冇可否認佢喺演戲方面好努力,演技亦有進步,希望佢而家同Hubert一齊後可以定性

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

唔知佢得罪邊個,成日幫佢寫故仔。

我就對事不對人。 佢做戲有進步、 様靚,我覺得無問題,幾鐘意睇佢,會支持。 你睇佢上次撐張振朗,做配音,事實係做得好,有俾心機,就算唔係一個大 show, 都落足心機。 好心d人唔好站係道德高地去踩人,我諗起阮玲玉嘅人言可畏。 當年尚未有互聯網,而家人嘅欺凌指數 ,要乘大數十萬倍

翡翠宮

回覆樓主:

佢早期d新聞多蘿蘿對佢都無乜興趣,但近年睇佢做戲,唔錯喎,又靚女又勤力...希望佢珍惜自己

伯爵府

咁有骨氣又虛報學歷...

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

佢短頭髮好型

子爵府

2023年兔年勳章

回覆樓主:

我幾欣賞佢

首頁

尾頁

跳至