跳至

首頁

尾頁

民房

想搵9月26日bb

民房

妳可以0係『09年9月媽媽會 »大家的資料 -- 分享』找到較近妳預產期的準媽媽!

禁止訪問

畀面勳章

洋房

我B女預主產期係9月25日呀...

複式洋房

我b女預產期9月26日.近這星期佢d活動能力好強, 尤其晚上,看著自己肚皮好似波浪咁,夜晚又訓得唔好,平訓佢又郁來郁去,要側訓先得.

洋房

我都係呀...B女在肚內轉來轉去, 特別晚上, 平訓同側訓佢都郁來郁去,我現在一個人用上4個枕頭"zip"住自己先瞓得好D...同坐住食野佢都好大反應..不過, doctor 話BB 多動靜係好事.

男爵府

環保接龍勳章

我朋友18號,,e+都未出世

民房

我囝囝係0926BB呀~~

別墅

HELLO~~

我B仔都係9月26號出世,係仁安醫院~

大宅

Hi HI !!

我B仔都係9月26號出世 !!

大宅

我仔都係9月26號 wor ...

別墅

me too
原來咁多仔仔晌926出世架

複式洋房

HiHi,

My baby also born at 26 Sep. She is a girl~~

大宅

我個仔都係9月26日係法國醫院出世!!

大宅

黎緊的9月26日可以一起攪生日會

別墅

好丫, 一齊攪生日會~
係呢, 不如大家講下BB成長情況丫,

(1)請問各位9月26日出世BB, 已經開始食糊仔未呢?? 每日食幾多餐呢?

(2)識轉身或坐未呀?

(3)會唔會咁快識叫爸爸/媽媽呢?

大宅

攪生日會.. Good Idea !!!

(1) BB已經食糊仔. 每日食2餐
(2) 識轉身only
(3) 唔識叫爸爸/媽媽 just e e ar ar all the time !!

大宅

(1) 我阿b未食糊仔, 只係每日5餐奶以外俾佢食一次水果(eg 半隻香蕉蓉 / 半個牛油果蓉 etc) 同飲60ml新鮮蘋果汁, 我打算佢足六個月就俾米糊佢試試, 係呢你地打算買邊隻米糊? 定自己整呢?

(2) 已經識轉身同爬幾下, 唔知佢係唔係因為男仔, 所以特別活躍, 醒左之後冇時停, 呢幾日要買網床了.

(3) 未識叫爸媽, 會講好多bb話.

贊成一起攪生日會, 熱鬧d, mami們又可以認識交流一下, 第日佢地的返學, 返playgroup時間一樣, 可以交換心得!!

原帖由 truditang 於 10-3-17 17:26 發表
攪生日會.. Good Idea !!!

(1) BB已經食糊仔. 每日食2餐
(2) 識轉身only
(3) 唔識叫爸爸/媽媽 just e e ar ar all the time !!

複式洋房

原帖由 yinichanwang 於 10-3-17 00:20 發表
我個仔都係9月26日係法國醫院出世!!

Hi~~My baby girl also born at 26/09/09 in St.T. I'm 320C mama~~

複式洋房

原帖由 todiechan 於 10-3-17 15:05 發表
好丫, 一齊攪生日會~
係呢, 不如大家講下BB成長情況丫,

(1)請問各位9月26日出世BB, 已經開始食糊仔未呢?? 每日食幾多餐呢?

(2)識轉身或坐未呀?

(3)會唔會咁快識叫爸爸/媽媽呢? ...

1. no ar, only drink milk
2. also no, can't roll over and can't sit
3. also no, just ee ar ar only~~~

So poor!!!

首頁

尾頁

跳至