自由講場

跳至

首頁
34567...13

尾頁

子爵府

Meime5118 發表於 21-7-4 02:23
同單文X真係2類女仔! 難怪煎pan ...

煎pan識揀識食,消費完人拍下屁股就走,叻仔

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆樓主:

都重幾靚,外型又fit。不過年紀都就40,要嫁及生仔就比較艱難。

子爵府

farm712 發表於 21-7-4 11:07
關二嫂形像深入民心 所以俾人感覺有啲惡

關二嫂關胡定欣咩事?

男爵府

queeniebabyy 發表於 21-7-3 22:12
我成日覺得佢係好女仔,仲未有男朋友都幾鄧佢唔抵
可能個樣真係太強悍,同之前短頭髮個造型真心唔得
...

唔覺,好靚女;好精神

珍珠宮

tiger. 發表於 21-7-4 11:41
唔覺,好靚女;好精神

2003 衝 1 第一套劇,都近廿年,又唔係2年,唔老先奇,而家仲好靚女

珍珠宮

smallb2011 發表於 21-7-4 11:33
關二嫂關胡定欣咩事?

佢撈亂哂

stagea    發表於 21-7-5 09:30

子爵府

小星星1 發表於 21-7-4 12:09
佢撈亂哂

d人張咩唔好既印象都投射係胡定欣身上,胡好無辜,躺着也中槍

大宅

smallb2011 發表於 21-7-4 00:53
佢都到快四十歲,唔做整容怪又被人話老,可以點?
我覺得佢仲好靚好有氣質喎,個人好真,係義氣 ...
除左同馬明拍拖,其餘次次都因男方偷食新女而分手,佢中伏咁多次,睇定d先都好正常

茶類愛好者    發表於 21-7-8 16:06

珍珠宮

smallb2011 發表於 21-7-4 12:26
d人張咩唔好既印象都投射係胡定欣身上,胡好無辜,躺着也中槍

其實我幾鍾意定欣,尤其做 Coco, 好啱佢演

子爵府

回覆樓主:

前車可鑑,發展唔成或人地唔騷佢就扮委屈,咁心計圈中人有眼睇,仲敢埋佢身,陣間又話消費佢,以為佢鑲金,自己攞黎

侯爵府

原來佢已40歲,咁個樣同年齡相符,不是特别老,反而成日話似少女果D仲恐怖。

禁止訪問

禁止訪問

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

學SO 師傅講, 不如試下D 另類姻緣, 放開D擇偶條件!!!

男爵府

小星星1 發表於 21-7-4 12:09
佢撈亂哂

yes佢個係黃智雯

侯爵府

好老又殘

大宅

smallb2011 發表於 21-7-4 11:32
煎pan識揀識食,消費完人拍下屁股就走,叻仔

請問展鵬點消費佢?展鵬對單文柔係當住胡定欣面前從無掩飾。拉展鵬落水追胡係因為胡定欣講大話隱瞞停牌。之後搞小動作喺IG出post誤導粉絲亦係胡定欣。

當年港姐當晚展鵬已經非常明顯對單文柔巳情有獨鍾。佢當晚講得非常直白因為要就胡定欣先至揀4號,但佢自己係揀10號,佢重複咗幾次自己揀10號。佢嘅表現已經非常明確,佢根本完全唔在乎胡定欣,只在乎單文柔聽唔聽到佢係揀佢。展鵬一路同單文柔嘅相遇都係當住胡定欣面前。佢哋再見面係sales presentation,之後再見面應該係百萬行,佢哋第一次真正傾偈和交換IG。嗰日展鵬仲出post話今天好開心識咗新朋友。兩次胡定欣亦在場。展鵬由第一日識單文柔就已經係毫無掩飾。如果胡定欣咁都睇唔出,覺得展鵬追自己,個問題係喺胡度。

展鵬被屈追胡定欣係港姐之後。根本胡先係第三者插入陳單之間。展鵬好心車埋一個被停牌嘅對手同佢助手。但胡定欣講大話隱瞞被停牌,要展鵬食死貓被屈追佢。當時展鵬回應根本係唔高興。點解會有記者跟,咁橋胡定欣又洗佢助手買糖水(展鵬唔鍾意食甜野㗎)等記者有嘢影。當記者現身,胡定欣擺定好post笑晒,展鵬一面愕然。有資深記者講過無鬼唔死得人。成件事有人全心拉展鵬落水。

展鵬已經避免同胡定欣在社交平台不必要嘅互動,免得粉絲記者誤會,胡就自己搞小動作。搵陳山聰蒙面扮鬼扮馬出個IG post,故意搞high啲粉絲,以為嗰個係展鵬。出完呢個post就跟住記者出幾篇老屈陳生嘅新聞。成件事又係胡定欣搞出黎。仲屈陳生消費佢。

陳生一路否認緋聞,你唔信係你問題,唔好詆毁陳生。胡定欣呃到幾多人都好,永遠呃唔到個天。上天係會懲罰害人嘅人。唔信你就繼續害展鵬,你記住如果胡定欣孤獨終老,你有份幫佢作孽㗎!

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

其實佢五觀唔差的,只係有種莫名的不討好感覺
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

大宅

sinchui 發表於 21-7-4 13:11
前車可鑑,發展唔成或人地唔騷佢就扮委屈,咁心計圈中人有眼睇,仲敢埋佢身,陣間又話消費佢,以為佢鑲金, ...

係圈中人一睇嗰啲緋聞就知道係拼圖作文。佢成日吹自己收視福將,點知喵喵星收視全年最低,緋聞又靜咗,又臨近頒獎禮。佢就專登搵陳山聰出以下個post去將單緋聞撩翻起。非常有機心

豹哥話視胡定欣為女都唔幫佢。傳出緋聞時,豹哥亂講說話。因為呢句說話,之後豹哥對住展鵬低哂頭唔好意思。跟住豹哥仲講,私底下已經同展鵬講咗(同單文柔)自己鍾意點做就點做得㗎啦,其他嗰啲唔使理佢(胡定欣扮可憐)。

子爵府

Honor123 發表於 21-7-4 16:55
係圈中人一睇嗰啲緋聞就知道係拼圖作文。佢成日吹自己收視福將,點知喵喵星收視全年最低,緋聞又靜咗,又 ...

感覺胡有鐘意過陳, 或想自制緋聞之類
陳其實根本無lum佢, 陳應該大男人鐘情聽話, 小鳥依人類

首頁
34567...13

尾頁

跳至