自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

冇認証得$3000限額,取了第一期$2000,到第二期要取$3000時咪要預先用曬入面d錢,先有額可以取餘下$3000消費卷?咁咪好麻煩
近期打電話去支付寶查詢熱線已經等到cut線都冇人聽

大宅

iki 發表於 21-7-4 20:46
冇認証得$3000限額,取了第一期$2000,到第二期要取$3000時咪要預先用曬入面d錢,先有額可以取餘下$3000消 ...

Apps入面咁寫

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

fantasytong 發表於 21-7-4 21:14
Apps入面咁寫

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Apps入面咁寫

詳盡

男爵府

回覆樓主:

del

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

Apps入面咁寫

咁即係要中級認證才可

大宅

冇認証得$3000限額,取了第一期$2000,到第二期要取$3000時咪要預先用曬入面d錢,先有額可以取餘下$3000消 ...

我都做唔到中級認証,佢話我嘅證件id已被佔用,但我已登記左用alipay拎消費卷,好煩

大宅

iki 發表於 21-7-5 00:11
咁即係要中級認證才可

我既理解係消費劵係可以用$5000
但$5000以上要自付費用就要跟返認證規限

如唔岩請指教

珍珠宮

咁即係要中級認證才可

錢一樣照俾你
只係
未認証單筆消費最高-3000
已認証單筆消費最高-5000

子爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

咁即係要中級認證才可

唔駛!
消費券唔係你自己嘅錢,係不受呢個條件限制。

子爵府

telfast 發表於 21-7-5 00:38
我都做唔到中級認証,佢話我嘅證件id已被佔用,但我已登記左用alipay拎消費卷,好煩
...

唔使擔心,你想一次用$5000消費卷係冇問題,唔認證都用到。
我反而擔心,佢話你個證件ID已被佔用呢樣嘢,究竟係系統出錯
定係你嘅身份俾人盜用,我建議你打電話去支付寶問清楚好啲。

大宅

observer 發表於 21-7-5 01:19
唔使擔心,你想一次用$5000消費卷係冇問題,唔認證都用到。
我反而擔心,佢話你個證件ID已被佔用呢樣嘢, ...

冇錯,我今日唔試過都唔知有人用左我id

子爵府

telfast 發表於 21-7-5 01:22
冇錯,我今日唔試過都唔知有人用左我id

咁你聽日打去問清楚,個Apps度有聯絡電話架,
始終佢出個【你個ID已被佔用】,呢個訊息好嚴重,
希望只係系統出錯,或者有咩誤會⋯⋯

洋房

好難打

大宅

observer 發表於 21-7-5 01:29
咁你聽日打去問清楚,個Apps度有聯絡電話架,
始終佢出個【你個ID已被佔用】,呢個訊息好嚴重,
希望只係 ...

個電話呢排都唔洗旨意打得通

複式洋房

fantasytong 發表於 21-7-5 01:00
我既理解係消費劵係可以用$5000
但$5000以上要自付費用就要跟返認證規限

我都係甘理解
係用多過5000消費卷,餘額比既錢先有限額

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

2樓資料第一句已經講咗可以無限額咁用消費卷!即係可以一次過5仟用晒!如果想買9仟,最好綁咭!信用卡俾埋個4仟!

首頁

尾頁

跳至