時政擂台

跳至

首頁
23456...7

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

曱甴最鍾意就係整黑白相/紙扎公仔.....可能佢家人/朋友快要用到這些物品,所以要提前實習下,但最賤係連小朋友都唔放過,祝佢及同一思想的家人朋友早日享用。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

回覆樓主:

人在做,天在看,人渣等天收

公爵府

2024勳章

回覆樓主:

真係好佩服呢班畜生, 可以黑到連心都黑埋, 原來一個人由內黑到外, 係可以冇左人性

男爵府

回覆樓主:

..甘黑心 ... 反彈比佢丫

大宅

mommyli 發表於 21-7-7 18:04
真係好pk。睇到我嬲到喊

我睇到都勁嬲,好想用盡方法,舉報間賣肉店。我發現拒地電話又無,地址又無,一定係身有屎。
睇到入面既留言仲嬲,賤到把口,真係無得救。
BB一定要加油,一定要好返,上天一定要幫個小朋友(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

男爵府

呢隻黃畜已承認自己無良知,道德。係人渣禽畜

珍珠宮

雪影 發表於 21-7-7 19:41
其實我唔想標簽啲黃人,但佢哋把口同心腸真係好惡毒,個小朋友得一歲,有病已經好悽涼,仲要俾人咒,把口咁 ...

我嬲到手震,心好痛,點解要咁對個小朋友,呢個堅係小朋友嚟架!

珍珠宮

好媽媽勳章

老翻太太 發表於 21-7-7 20:23
我嬲到手震,心好痛,點解要咁對個小朋友,呢個堅係小朋友嚟架!

咪係,曱甴「秒殺」仲好話我哋一時鬧人曱甴,一時又話小孩無辜,低能,被人鬧曱甴嗰d, 至少十x歲根本就唔係小孩啦!所以黃人真係有病低低哋

子爵府

mommyli 發表於 21-7-7 18:04
真係好pk。睇到我嬲到喊

唔係人,我晏晝係另一post見到,嬲到依家

水晶宮

回覆樓主:

人性同人格都無嘅物體
生得積極, 老得開心
病得舒服, 死得安樂

男爵府

回覆樓主:

我睇唔明佢寫乜
不過都唔方好野

別墅

冇野丫嘛!咁口臭嘅,積返啲口德啦。bb黎咖喳,咁咒人哋。見到都心寒!
Bb要大步檻過!

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

banki00 發表於 21-7-7 20:52
我睇唔明佢寫乜
不過都唔方好野

佢話叫佢媽媽用返張相做遺照

珍惜自己,珍惜身邊人...珍惜眼前人
不要給自己一個遺憾~

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

渺薩' 發表於 21-7-7 18:21
有事就話小朋友無辜,冇事就曱甴曱甴 講到尾都係利益行先
BTW, 小朋友係無辜,可惜唔近 ...

你班曱甴識掟汽油彈
識做炸彈,仲係小朋友??
叫你班曱甴已經算好聽啦!
個小朋友有出過去放火?
有出過去私了人?
有打爛過香港??
你地咁鍾意講良心
你個良心去左邊??
珍惜自己,珍惜身邊人...珍惜眼前人
不要給自己一個遺憾~

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

渺薩' 發表於 21-7-7 18:21
有事就話小朋友無辜,冇事就曱甴曱甴 講到尾都係利益行先
BTW, 小朋友係無辜,可惜唔近 ...

小朋友做錯乜野得罪你????你要咁咒佢???乜野叫可惜唔近果頭,不了??

你影咗黑白照未???你又係咪好近個頭???係既話我恭喜你先,你唔好急,不過要快。

其實你地咁唔鍾意香港,但又要賴死係度,你地唔痛苦咩??不如你地去你地想去既地方,去呼吸你地自由既空氣,好過日日係度做怨婦。

ANYWAY,你呢D賤癈柴,唔蝦老弱婦孺,你地仲做得D乜???

翡翠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

咁嘅說話都講得出,等天收

珍珠宮

回覆樓主:

佢會有報應

大宅

回覆樓主:

我都見到 個細路好可愛

伯爵府

人在做天在看
呢條粉蛋啲回覆仲要繼續死撐爛撐,夾硬拉嚟講,更自暴其短!仲以為自己好威,收皮啦!

首頁
23456...7

尾頁

跳至