自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 SmallPig0109 的帖子

你好, 我都係想這部小米11T LITE 手機, 想問你用左2個月感覺如何? 開APP或部機順嗎? 影相, 電量好嗎?
謝謝回覆.

男爵府

SmallPig0109 發表於 21-7-9 08:14
我上星期買左小米11 lite 4G版$2199 暫時覺得都幾好用,電都可以用到1-2日
你好, 我都係想這部小米11T LITE 手機, 想問你用左2個月感覺如何? 開APP或部機順嗎? 影相, 電量好嗎?
謝謝回覆.

水晶宮

回覆樓主:

三星第二季歐洲手機銷量年減7%,小米取而代之,奪下龍頭寶座
https://www.google.com/amp/s/tw.stock.yahoo.com/amphtml/%25E4%25B8%2589%25E6%2598%259F%25E7%25AC%25AC%25E4%25BA%258C%25E5%25AD%25A3%25E6%25AD%2590%25E6%25B4%25B2%25E6%2589%258B%25E6%25A9%259F%25E9%258A%25B7%25E9%2587%258F%25E5%25B9%25B4%25E6%25B8%259B7-%25E5%25B0%258F%25E7%25B1%25B3%25E5%258F%2596%25E8%2580%258C%25E4%25BB%25A3%25E4%25B9%258B-%25E5%25A5%25AA%25E4%25B8%258B%25E9%25BE%258D%25E9%25A0%25AD%25E5%25AF%25B6%25E5%25BA%25A7-015724871.html

水晶宮

回覆樓主:

我c6用小米,估唔到影像好靚,介面已同三星1樣好用,以前唔係。
影相好靚

子爵府

hellomiki 發表於 21-7-8 15:44
三星機用左4年,差不多要換 ,最近去睇下d手機,好像多左小米紅米機,好唔好用? 呢款sales話影相好..唔知小 ...

我個仔一向都係 小米粉絲, 啱啱就話部機未壞都要 換 機,因為 小米 update咗 有好多apps用唔到, 想down grade 部機又話唔得

大宅

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章

西檸 發表於 21-9-22 08:48
謝謝 ...

到目前各方面都係唔錯,電通常可以用1日半至兩日,我好少打機多數都係聽歌同上網睇新聞

男爵府

SmallPig0109 發表於 21-9-22 10:25
到目前各方面都係唔錯,電通常可以用1日半至兩日,我好少打機多數都係聽歌同上網睇新聞
...

Thanks so much

首頁

尾頁

跳至