自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

虎到金來勳章

wechat 登記$5000 消費券送既coupon 原來數量有限, 先到先得, 同埋有限取幾多

我係第一日幫屋企人登記晒先到自己。第一日全部人到收到sms通知收到登記。

今日(7月8日)得我一個收到第二個登記成功sms。我係用wechat 收券。
1) 推薦人, 今日收到我成功登記個$20
2) 我用hsbc link 登記$40, 今日已收到 ( 分4張, $20-$10)
3) 登記用戶專享禮遇, 今日按入去領取已生效既。
4) 商戶優惠券, 每人限取$8,888。呢一個數量係有限,同平時儲印花個d一樣, 比人換晒便無。見到有個別券數量已經少過60%
有d coupon 幾廢, 同平時商戶現時做緊既優惠一樣, 駛鬼係wechat 取 coupon

大宅

princessgw 發表於 21-7-8 19:00
wechat 登記$5000 消費券送既coupon 原來數量有限, 先到先得, 同埋有限取幾多

我係第一日幫屋企 ...

其實coupon冇咩用,係鐘意日日抽獎咋

la_source    發表於 21-7-9 16:56

子爵府

虎到金來勳章

shan93128 發表於 21-7-9 13:47
其實coupon冇咩用,係鐘意日日抽獎咋

coupon, 買野平d

大宅

princessgw 發表於 21-7-9 16:54
coupon, 買野平d

我有一個登記支付寶 D coupon又係冇咩用,所以都係算,好似有抽獎著數D
我而家都有多200蚊現金獎,而家wechat都有少少coupon用

水晶宮

2024勳章

多謝分享,好彩見到你呢個post,要快D去領券至得

大宅

點樣才拎到hsbc果$40架,我到現在都無的

子爵府

回覆樓主:

d coupon 麻麻地,好多平時都唔會幫襯

子爵府

虎到金來勳章

shan93128 發表於 21-7-9 16:58
我有一個登記支付寶 D coupon又係冇咩用,所以都係算,好似有抽獎著數D
我而家都有多200蚊現金獎,而家wec ...

$200現金獎, 我係用wechat 抽得幾拾蚊

子爵府

虎到金來勳章

Yanyan0612 發表於 21-7-9 17:37
點樣才拎到hsbc果$40架,我到現在都無的

要未登記前, 用hsbc 既link / 掃qr code 先再去登記。如果已登記, 無得轉番hsbc。

依家多左其他商場 同 鋪頭$40 coupon ( 但一轉左呢$40, 無得改番$30 wechat), 或者再等等有冇其他更啱既先轉

大宅

princessgw 發表於 21-7-9 21:39
$200現金獎, 我係用wechat 抽得幾拾蚊

仲有成20日抽下
仲有機會既,日日抽先得幾拾,你又好似中得少左D

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唔係未開始咩?
日本の平安を祈ります

子爵府

虎到金來勳章

airhei 發表於 21-7-9 17:47
d coupon 麻麻地,好多平時都唔會幫襯

係, coupon 無咩用, 有d coupon, 其實依家d鋪頭都有一樣 promotion, 唔駛攞coupon, 癈癈地

大宅

princessgw 發表於 21-7-9 21:43
要未登記前, 用hsbc 既link / 掃qr code 先再去登記。如果已登記, 無得轉番hsbc。

依家多左其他商場 同 ...

oh 但我連登記wechat pay 果$30都無,我未雙失(emoji)(emoji)(emoji)

複式洋房

回覆樓主:

子爵府

虎到金來勳章

Yanyan0612 發表於 21-7-9 22:11
oh 但我連登記wechat pay 果$30都無,我未雙失(emoji)(emoji)(emoji)

無有冇每日抽獎? 個$30係埋抽獎個總數到, 你睇番細頂

大宅

回覆樓主:

登記wechat, 已用同取了未用的各樣折扣已超過500元,都是日常會去的商店

子爵府

對我黎講都有十幾張有用,M記 大家樂,美心...

大宅

princessgw 發表於 21-7-10 08:48
無有冇每日抽獎? 個$30係埋抽獎個總數到, 你睇番細頂

我現在戶口的錢全部係扭蛋得來的

珍珠宮

shan93128 發表於 21-7-9 16:58
我而家都有多200蚊現金獎,而家wec ...

本身諗住支付寶,見WeChat有日日蛋,我就簡咗we

珍珠宮

Yanyan0612 發表於 21-7-10 11:20
我現在戶口的錢全部係扭蛋得來的

想問系咪,佢確認咗你經we 登記,先可以日日蛋,?
同埋,收到政府既錢,先可以連埋抽返出嚟既錢用?

首頁

尾頁

跳至