美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

我試過好多唔同嘅Pico 想打D荷爾蒙斑,由大型美容集團$2000一次到中環皮膚醫生$4,500 一次都打過晒,根本就一啲效都冇,所以我決定以後唔會再嘥錢嘥氣嘥時間!
嗰啲乜嘢打一次就去深層荷爾蒙斑好有效嗰啲廣告同 Youtube,你千祈唔好信,我擔保佢做唔到,去到又呢樣又嗰樣又話呢啲班係唔同嘅又話係要用第二部機,講一大堆嘢根本就係呃人,我都唔知點解嗰啲廣告係政府冇規管嘅,亂咁老作嚟呃你錢都可以冇法律後果嘅。

多莉魚    發表於 21-9-27 13:17
333s    發表於 21-8-6 08:10

禁止訪問

象牙宮

tumtum 發表於 21-7-10 21:19
我試過好多唔同嘅Pico 想打D荷爾蒙斑,由大型美容集團$2000一次到中環皮膚醫生$4,500 一次都打過晒,根本就 ...

你都好過我,不花大額錢去做。美容集團$2000。中環皮膚醫生$4,500。
我也白花錢。。
明年 醫院打。用最原始的。然后 【治療荷爾蒙斑】中醫調理黃褐斑|

Jan28    發表於 21-7-18 17:45
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

別墅

ChowPa 發表於 21-7-12 10:52
你去左邊幾間到打,打左幾耐冇效呀

我都想知

民房

回覆 螢石子 的帖子

如果中医調理得的話,話我哋知! 我都好想知

公爵府

2024年龍年勳章

我試過好多唔同嘅Pico 想打D荷爾蒙斑,由大型美容集團$2000一次到中環皮膚醫生$4,500 一次都打過晒,根本就 ...

係㗎,我做facial果度幫我做咗皮膚分析先開始打,佢話我係曬斑,好快可以清哂,如果我係荷爾蒙斑就唔同我做喎,因為係無效的

Jan28    發表於 21-7-18 17:44

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

2021可愛聖誕B勳章

loveie 發表於 21-7-13 13:57
係,我成日都話,打荷爾蒙斑一定要睇美國 FDA有無批淮
Pico只係畀 FDA 批左打紋身,無批到打荷爾蒙斑
美國 ...

所以FDA 證實咗EXCELV 打到荷爾蒙斑?
Jm咁有研究, 仲有咩機證實咗?

子爵府

係,我都比美容院呃咗,買咗12次,打咗8次都冇效,浪費2萬多元。

Jan28    發表於 21-7-18 17:43

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

loveie 發表於 21-7-18 14:40
YES, excel V、 excel V plus、m22、甚至 1064 Spectra 都有 FDA批准打荷爾蒙斑

我都試過打 excelv 但打血管 not 打斑

別墅

牛年勳章

樓主妳係咪講梗打 Picocure 個間大型上市集團?

佢地d廣告真係呃人,話 Picocure係第三代最新超皮秒,Picocure個名係上市公司自己改,其實部機係PiQo4,而且一早就停左產,加上已出新model,佢邊係最新

ttsui61    發表於 21-7-25 17:52

大宅

333s 發表於 21-7-12 12:11
你都好過我,不花大額錢去做。美容集團$2000。中環皮膚醫生$4,500。
我也白花錢。。
明年 醫院打。用最原 ...
請問你去邊間醫院打荷爾蒙斑?知唔知幾錢一次同用咩機? Thank you

伯爵府

2024勳章

plau34 發表於 21-7-12 14:54
Excel v 打荷爾蒙?

Excel v好似主要打微絲血管同痤瘡

大宅

yamalai 發表於 21-7-21 19:57
樓主妳係咪講梗打 Picocure 個間大型上市集團?

佢地d廣告真係呃人,話 Picocure係第三代最新 ...

係咪講緊陳敏之果間? 啫係picocure 唔係新既皮秒

象牙宮

是, 做無效, 不做更好。
打完斑 不是反黑 就是 色素沉著/ 不勻。暗沉。

你在大型美容集團$2000 Pico 打D荷爾蒙斑?
問過台灣醫美, 要大量吃 Vit C + 補水。
現我想找 美白 / 去暗沉。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

loveie 發表於 21-7-18 14:40
YES, excel V、 excel V plus、m22、甚至 1064 Spectra 都有 FDA批准打荷爾蒙斑

excel V、 excel V plus、m22、甚至 1064 Spectra 都有 FDA批准打荷爾蒙斑

中年人, 皮肤易有疤, 發炎。 合適嗎?

M22 & excel 你在那里打的?

理性討論交流者。

首頁
12345...6

尾頁

跳至