自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

kwhkwh 發表於 21-7-12 10:06
我想將你呢句話, 由女字改做男字。

男爵府

kwhkwh 發表於 21-7-12 10:06
我想將你呢句話, 由女字改做男字。
裕美跟咗佢,即刻搬上中半山豪宅,我明白點解要跟男方喎。

侯爵府

裕美都算靚女啦點解會鍾意呢條仔㗎。

珍珠宮

茶木 發表於 21-7-12 09:34
大佬,自己條仔就話睇慣啫,我係佢啲fd我要搵淥柚葉洗眼,作嘔

有句成語叫物以類聚

男爵府

不知所謂

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

cibewong 發表於 21-7-12 17:21
裕美都算靚女啦點解會鍾意呢條仔㗎。
係。 呢個我堅5明, 5計佢上一段關係 係點,點處理, 最少, 講句野, 做件事, 得體過個過分低能好多。
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

伯爵府

回覆樓主:

全祼??唔會掛,咁多人响度

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

佢哋夠娛樂性
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

男爵府

諗起李錦聯。男女都有病,同病相憐!

子爵府

虎到金來勳章

林作真係好嘔心…

水晶宮

十一哥 發表於 21-7-12 09:32
都唔明呢個女人有咩好, 點解咁鍾意佢.

咁咪好囉!兩個一定要白頭到老,唔好出黎害人啦

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第一回

我啋

公爵府

回覆樓主:

高分低能

珍珠宮

ddjonas 發表於 21-7-12 09:28

佢玩全裸,如果只有佢同裕美兩個,又或個個都玩,又或個個都奇裝異服古怪打扮的話,就唔緊要⋯⋯
但合照時,個個正常裝束正常樣子。得佢一個人又細細粒,又冇大隻肌肉,縮喺度,個樣又戇居居咁⋯⋯十足十精神病冇食藥!

首頁

尾頁

跳至