使用意見

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆樓主:

係喎,估唔到班鏡粉連BK都管埋,佢地唔係好睇唔起C9網咩

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

只會令班MK鏡同垃圾錯更黑人憎,邊個咁「高智」封post㗎?

SU213    發表於 21-7-15 23:23

伯爵府

自由自在228 發表於 21-7-15 23:10
係喎,估唔到班鏡粉連BK都管埋,佢地唔係好睇唔起C9網咩

呢度都有班鏡粉㗎,日日推post, 好勤力 亦有班黃屍

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

VickyCY 發表於 21-7-15 22:33
可能係變左罵戰?

無駡戰喎

男爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

其實我都唔明點解要delete post. 真係咁都有得投訴?

老實講我唔係上嚟BK,我都唔知嗰班路人甲乙丙係咩樣, 之前行過"空襲電器"見佢賣廣告個男仔以為係求其搵個model嚟拍, 上嚟睇過先知原來係嗰件AL, 真係唔係BK啲鏡粉日貼夜貼我都唔知佢係乜水.

公道啲講, 要講靚仔, 都好似佢兩個咁啦(年紀同班鏡差唔多)

超級版主

超級版主

各位國民:

親子王國管理員及版主不會公開用戶封戶原因,當事人被禁言或禁訪時會收到通知或事前收到警告,如當事人有任何不明白之處,請按討論區左下「聯絡管理員」發出查詢*;倘若其他國民是當事人的友人而欲了解事件,應自行向當事人查詢,敬請留意,謝謝合作!

*http://www.baby-kingdom.com/helpdesk/upload/open.php (查詢類別為 「帳戶權限查詢」)

親子王國管理員

https://www.baby-kingdom.com/for ... &extra=page%3D1

子爵府

回覆樓主:

係咪有留言講中左啲野,例如幕後團隊俾錢造勢之類

水晶宮

2024勳章

原post樓主被禁?

男爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

個post 俾人搬埋嚟意見版, 真係吹漲

伯爵府

SU213 發表於 21-7-15 23:26
個post 俾人搬埋嚟意見版, 真係吹漲

搞錯呀,bk都幾離譜,講講下就搬人鋪 ,駛唔駛封埋呀!

你解釋咗就應該擺返係自由廣場咁其他人先知咩事架

水晶宮

2024勳章

我想知道原post 主係邊個,見到標題但從未點入去睇

子爵府

Apple011 發表於 21-7-15 23:19
呢度都有班鏡粉㗎,日日推post, 好勤力 亦有班黃屍

果個咩Anson都叫charm真係嚇到打冷震

伯爵府

czl115 發表於 21-7-15 23:34
我想知道原post 主係邊個,見到標題但從未點入去睇

Meixi10