想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

2021勳章

尋日早上照,照前有食止痛藥同抗生素
係打顯影劑時有D谷住既不適,之後都無咩特別
今朝起身個肚痛到落唔到床,要休息一陣。今日全日都有D肚痛及放好多屁,屙一次正常一次肚屙。
請問照過既Sis 有無類似情況?仲未有報告,好驚自己係塞左

洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
Vchan1987 發表於 21-7-16 23:33
今朝起身個肚痛到落唔到 ...

我都係,尋日晏晝去仁安照造影,今日好多屁,頻繁小便,好驚唔正常

別墅

我下星期照,咁多人都話痛嘅😢

別墅

我當時影完輸卵管後有少少流啡,個肚好似谷m咁。我照那時係唔覺得痛,係有少少谷m既feel。未做之前問過醫生痛唔痛,佢話痛就塞,唔痛就唔塞,最後我係兩邊都通。樓主唔好諗咁多啦,應該無事既。

別墅

2021勳章

Lingwuwu 發表於 21-7-17 19:05
我當時影完輸卵管後有少少流啡,個肚好似谷m咁。我照那時係唔覺得痛,係有少少谷m既feel。未做之前問過醫生 ...

希望無事,好擔心真係塞左!已經備孕一年8個月無果

別墅

2021勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
Vchan1987 發表於 21-7-16 23:33
今朝起身個肚痛到落唔到 ...

我三月照 照嗰時個肚少少脹 照完無乜特別 兩邊都通 我都聽過塞會有少少痛 但當時佢已經即時話我聽無塞

洋房

發表於 前天 09:48 |顯示全部帖子
yuyu09 發表於 21-7-21 16:59
我三月照 照嗰時個肚少少脹 照完無乜特別 兩邊都通 我都聽過塞會有少少痛 但當時佢已經即時話我聽無塞
...

我今個月頭係仁安照,係放固定支架有少少痛和一開始放顯影劑少少谷,之後好快冇事,係留左兩日啡紅色,我知有人係痛到叫和喊,我估多數係塞左先會咁

複式洋房

發表於 前天 12:35 |顯示全部帖子
Yellowminibus 發表於 21-7-22 09:48
我今個月頭係仁安照,係放固定支架有少少痛和一開始放顯影劑少少谷,之後好快冇事,係留左兩日啡紅色,我 ...
我前2個月都照左, 照完係有少少似谷m感覺,但係冇肚痛果D, 唯一有痛感係打顯影劑入去果時, 一打入去就痛到我叫, 都真係幾痛, 不過都係可以接受的痛, 照左出黎都係2邊都通.

所以我覺得都係睇一個個人...

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊