美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

mariefish 發表於 21-7-18 11:22
Excel V ,冇晒啲紅根,暗瘡印

Picoway 初頭係firm 咗,後來覺得cp值好低

有時都唔知, 係個治療師問題, 定你同部機唔夾, 定係皮膚已經爆quota唔再對部機有反應.

別墅

sambebe 發表於 21-7-18 16:20
我平時幾勇,去完youtube睇咗點埋線,都唔會做,太得人驚啦

我係自己做完, 返去睇youtube先知咁恐怖 XD 可能睇咗youtube先就唔敢做XD

別墅

Pekklesiu 發表於 21-7-19 22:03
請問1)Xeomin係邊到做? 唔該

我係銅鑼灣一間醫生clinic到做~

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

cls2018 發表於 21-7-19 22:14
有時都唔知, 係個治療師問題, 定你同部機唔夾, 定係皮膚已經爆quota唔再對部機有反應.

...

肯定係治療師問題,最後嗰次excel v , 鼻翼同埋新暗瘡印完全冇效果,唉…,我買package 時根本就唔係想去呢間分店,咁撞啱疫情,都冇辦法啦,浪費錢

子爵府

cls2018 發表於 21-7-19 22:11
未去過傳說中既B記~

係可以指定醫生定random派畀你架?

可以指定架,不過我幾次都係 random

你埋線果度幾錢,我面唔多肉,只係想提升番蘋果肌

別墅

Robinrobinrobin 發表於 21-7-19 22:43
可以指定架,不過我幾次都係 random

你埋線果度幾錢,我面唔多肉,只係想提升番蘋果肌

$17500. 咁我又唔知淨係對蘋果肌幾有效~~要問問醫生~~

別墅

mariefish 發表於 21-7-19 22:43
肯定係治療師問題,最後嗰次excel v , 鼻翼同埋新暗瘡印完全冇效果,唉…,我買package 時根本就唔係想去 ...

我未做過Excel V, 淨係喺A-plus試過Vbeam, 千零蚊一次, 都覺得晒錢, T_T

別墅

回覆 Robinrobinrobin 的帖子

答返你, 我埋咗少女線(PCL)和蛋白線(PDL)

你話Beauskin保濕針即係咩機? official叫咩名? 幾錢一次呀?

男爵府

cls2018 發表於 21-7-19 23:03

埋線係咪好痛?我想埋好耐,但係好驚痛冇呢個勇氣

侯爵府

Pcl 埋線無敵

別墅

柳飄飄 發表於 21-7-19 23:09
埋線係咪好痛?我想埋好耐,但係好驚痛冇呢個勇氣

有打麻醉, 麻醉完咗會feel到肉入面痛. 埋完後幾天內, 唔可以笑得太大.

其實係你對針拮入面個process幾大接受程度.

子爵府

Teosyal redensity 1,佢地叫佢R1,因為仲有隻R2打眼圈,但我無試過

真係針黎架,好似係瑞士針,佢挑皮打,打完會再d水泡係面,有d恐怖,但1日之後都吸得7788,之後就會好 bling bling

我一開始聽到有泡泡都唔敢打,但上年9月左右因為覺得太乾太乾就打左,一試愛上 真係水潤晒同白左

佢正價幾錢我唔知,因為佢有平我就會買,大約1200 1ml,每次我打2ml,連續3個月打2ml叫一個療程
我暫時打左一個療程咋,話可以keep一年,so far都仲幾好

我見有人真係個個月去打,但我唔捨得

333s    發表於 21-7-29 19:08

子爵府

佢係限左幾多條線,定都係咩埋線放題?我見d人話PCL線會好d, 蛋白線吸得快d

男爵府

cls2018 發表於 21-7-19 23:15
有打麻醉, 麻醉完咗會feel到肉入面痛. 埋完後幾天內, 唔可以笑得太大.

即係埋線嗰陣唔痛?你埋嗰間幾錢呀?e生專業嗎?如果好可唔可以介紹比我

別墅

Robinrobinrobin 發表於 21-7-19 23:36
Teosyal redensity 1,佢地叫佢R1,因為仲有隻R2打眼圈,但我無試過

真係針黎架,好似係瑞士針,佢挑皮打 ...

:O 原來係針來, 唔怪得上佢網頁搵唔到.

呢樣第一次聽. 即係$1200x2mlx3個月= $7200=一個療程. 有特價都去試吓先@@

別墅

Robinrobinrobin 發表於 21-7-19 23:37
佢係限左幾多條線,定都係咩埋線放題?我見d人話PCL線會好d, 蛋白線吸得快d
...

係醫生決定我埋咩款+埋幾多條的. 我完全信晒佢. 每邊埋咗8條: 3條N-fix線、5條PCL線

埋完後醫生畀我帶返兩款線回家 XD (用淨個d), 條線係有d鈎仔/lup位, 應該係令d肉attach得好啲.

第一次聽埋線放題@@ 即係自己決定埋幾多?

別墅

柳飄飄 發表於 21-7-20 00:10

即係埋線嗰陣唔痛?你埋嗰間幾錢呀?e生專業嗎?如果好可唔 ...

打麻醉都會痛, 因為有針拮入肉到撩下撩下.

(網上搵到呢段片XD: https://www.youtube.com/watch?v=jNT5Jmy_LS4)

就算做完, 洗頭扯d頭髮時, 都會有扯ge感覺. 但已經慣咗

我做$17500, 可能貴過出面. 覺得醫生唔錯. 你可以PM我, 唔想公開講.

男爵府

cls2018 發表於 21-7-20 00:31
打麻醉都會痛, 因為有針拮入肉到撩下撩下.

(網上搵到呢段片XD: https://www.youtube.com/watch?v=jNT5Jm ...

好恐怖嗰支針好粗

333s    發表於 21-7-29 19:10

洋房

覺得最有效係填凹凸洞,不過要keep住半年打一次,塊面平返心情都靚啲

別墅

KarmenChan_FB 發表於 21-7-20 01:49
覺得最有效係填凹凸洞,不過要keep住半年打一次,塊面平返心情都靚啲 ...

我打過Fraxel, Dermablate都冇用-.- 太深
你打咩有效?

首頁
12345...6

尾頁

跳至