潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

減齡達人勳章 2021勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
3x份 28xx ,50份 36xx ,抵唔抵? 我冇買開鑽石,thx

子爵府

牛年勳章 2021勳章

AprLam_FB 發表於 21-7-18 00:41
3x份 28xx ,50份 36xx ,抵唔抵? 我冇買開鑽石,thx

我個人覺得”賣jexxxxxxy”嘅石麻麻地,我係MaBxxxx 同 Tifxxxx 都買過線介,只可以講一分錢一分貨
至於我和我家,我們必定事奉耶和華。(書24:15)

男爵府

2021勳章

回覆樓主:

下星期會展又有珠寶展,jm 可以去睇下

男爵府

2021勳章

呢間野既貨唔得囉,見一次我就唱佢一次

大宅

生命麵包 發表於 21-7-18 11:59
呢間野既貨唔得囉,見一次我就唱佢一次

好彩昨日冇買 ,咁去珠寶展睇下先

wcpcelia    發表於 5 天前

水晶宮

2021勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我早幾年晌呢間買隻碎石花花戒指
帶左一輪之後唔鍾意諗住俾人拆石重鑲
石拆開後 大部份底係崩 邊位磨損
以為鑲哂無人知
雖然戒指只係碎石幾千蚊
但都實在感覺太差
最後石全部吾用得
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

珊瑚宮

2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
My Jexxxxxxy”

大宅

ada0707 發表於 21-7-19 09:37
My Jexxxxxxy”

好彩上黎問下,唔係就中伏,多謝大家意見

子爵府

牛年勳章 2021勳章

AprLam_FB 發表於 21-7-19 09:39
好彩上黎問下,唔係就中伏,多謝大家意見

我覺得呢間係岩d年青情侶買嘅,始終後生仔女銀彈有限

男爵府

2021勳章

Carol999 發表於 21-7-19 14:08
我覺得呢間係岩d年青情侶買嘅,始終後生仔女銀彈有限

而家出面好多非連鎖既都好高質又唔貴,款又靚又可以訂做

子爵府

牛年勳章 2021勳章

生命麵包 發表於 21-7-19 17:42
而家出面好多非連鎖既都好高質又唔貴,款又靚又可以訂做

都係架!同埋d款色都新d, 變化大d

男爵府

2021勳章

Carol999 發表於 21-7-19 17:44

都係架!同埋d款色都新d, 變化大d

my Jexxxxxx 行過都見佢D石黑沉沉咁

(btw 佢以前溝假石入去的)

子爵府

牛年勳章 2021勳章

生命麵包 發表於 21-7-19 17:46

假石?

男爵府

2021勳章

Carol999 發表於 21-7-19 20:13
假石?

所以我見一次唱佢一次

大宅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
如果有JM下星期去完珠寶展,可以即刻報料嗎?我想買線介好耐,但未睇啱。

男爵府

2021勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

不能相信

男爵府

2021勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

咁都得?!

大宅

2021勳章

發表於 前天 15:18 |顯示全部帖子
分享下我最近岩買既六福線戒,玫瑰金, 40份12粒石,原價5770,折完$4900。
另外周大福既鑽戒上年年尾買,都係玫瑰金,16.7份17粒石$3600。
兩個都好閃,價錢都唔貴,你可以參考下。

大宅

發表於 前天 17:33 |顯示全部帖子
cicichan521 發表於 21-7-22 15:18
分享下我最近岩買既六福線戒,玫瑰金, 40份12粒石,原價5770,折完$4900。
另外周大福既鑽戒上年年尾買, ...

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊