想生BB

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

2021勳章 BK Milk勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
我24/6 Day 1,紅d 10/7 Day 17深粗,11/7 Day 18明顯轉淺,估計Day 18排。
唔知有冇機?

9/7 Day 16 有 do
10/7 Day 17 深粗
11/7 Day 18 轉淺
12/7 Day 19 有do

複式洋房

~Emily~ 發表於 21-7-18 13:26
我24/6 Day 1,紅d 10/7 Day 17深粗,11/7 Day 18明顯轉淺,估計Day 18排。
唔知有冇機?

我呀

男爵府

laura716716 發表於 21-7-18 23:11
我呀

有check 紅d嗎?

一齊接虎B

複式洋房

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
祝你成功中招

男爵府

babybabychan888 發表於 21-7-19 01:29
祝你成功中招

複式洋房

我都係11 12號排

男爵府

Poyiwish 發表於 21-7-19 09:28
我都係11 12號排

有check 紅d嗎?

民房

唔知有冇機?

我都係啊!唔知中唔中。

大家有無特別感覺啊?

複式洋房

~Emily~ 發表於 21-7-19 11:08
有check 紅d嗎?

有用排卵紙睇到強陽轉淺
現在就等dd個日驗孕

複式洋房

~Emily~ 發表於 21-7-18 23:54
有check 紅d嗎?

一齊接虎B

無丫…如果今個cycle唔中,我下個月會用cb

男爵府

js712 發表於 21-7-19 11:42
我都係啊!唔知中唔中。

大家有無特別感覺啊?

我睇post d jm 話個胸會變軟林林,上google 睇話個胸會有啲綠色或粉紅色血管,我兩個都有。
個下腹有陣時冤冤地。

男爵府

Poyiwish 發表於 21-7-19 11:47
有用排卵紙睇到強陽轉淺
現在就等dd個日驗孕

睇post 話紅d每日加深就有機,我偷偷地check 紅d,深過尋日,希望一路加深。

複式洋房

Poyiwish 發表於 21-7-19 09:28
我都係11 12號排

Hello hello 我都係11號排

男爵府

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
Peggietsang 發表於 21-7-19 16:56
Hello hello 我都係11號排

一齊順利過版

複式洋房

~Emily~ 發表於 21-7-20 02:02
一齊順利過版

我應該係無乜希望了,乜徵症都無,你要加油啊(emoji)(emoji)

民房

Peggietsang 發表於 21-7-20 09:21
我應該係無乜希望了,乜徵症都無,你要加油啊(emoji)(emoji)

我都係

複式洋房

唔知有冇機?

我都係預計25號DD。我無check 紅d呀。呢幾日都個肚都扯住扯住。。個肚好脹咁。。但今朝偷check cb,無(emoji)唔知係咪只係自己張個感覺無限放大大。。(emoji)好想快d過25號再 check(emoji)

複式洋房

Peggietsang 發表於 21-7-20 09:21

唔一定架,我生大仔個時一d feel都無。。

民房

maggie_kaykay 發表於 21-7-20 10:57
我都係預計25號DD。我無check 紅d呀。呢幾日都個肚都扯住扯住。。個肚好脹咁。。但今朝偷check cb,無(em ...

我琴晚都偷check CB, 無啊!

複式洋房

js712 發表於 21-7-20 12:05
我琴晚都偷check CB, 無啊!

可能我地都太早(emoji)希望黎下星期一齊有好消息(emoji)(emoji)

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊