自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

chocolatebean 發表於 21-7-19 22:11
GIGI AVG 係最TOP 的

認同。

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

jtw_ki 發表於 21-7-19 22:38
咁先確保gigi會贏

做到咁難睇咪又比人鬧囉

TVB就係咁,成日自毀長城,幫唔落

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

睇rock就知跟本結果一早出咗,點計分,點對決都無關係

男爵府

MagicQoo 發表於 21-7-19 22:32
Archie個人賽都未輸過,仲贏過Gigi2次,鄧Archie唔抵

我都撐Archie, 真係替佢不值

男爵府

iloverene 發表於 21-7-19 22:26
期待已久的總決賽,簡直難尾收埸!
我以為5位都要唱一快一慢來計分。
如果一曲定生死Rock點解唱快歌先呀?

係,本來好期待,點知最高分Archie冇得入2nd round 比 Chantel 入,即刻唔想睇

伯爵府

daughterma 發表於 21-7-19 21:55
好後悔無聽阿女講……唔好睇TBb

我睇Harry porter

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

由頭到尾,只係一場show嚟,只係個ending永遠係爛嘅。根本就唔係比賽

珍珠宮

EMILY03 發表於 21-7-19 22:25
唔怪得Rock攞4票個樣都冇所謂啦,就算佢攞25票都入唔到圍

Rock好清楚計分法和觀眾投票走勢,已放棄狀態,"衝口而出"歌詞表明自己鍾意唱歌,唔理其他人對佢嘅睇法。

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆樓主:

應該最高分直入三強,或者另外加個觀眾投票獎,依家咁樣好難睇。

Archie雖敗猶榮

翡翠宮

牛年勳章

就算Archie入唔到final,我相信佢一定會紅的

子爵府

不過好想知,係咪真係live架,點解我睇archie近鏡時,咀型同音有快慢既?唔通我電視delay

男爵府

hkmary17 發表於 21-7-19 22:21
我想睇Archie跳舞呀

Me too

珍珠宮

開心吸收勳章

甘道夫 發表於 21-7-19 21:52
有冇搞錯呀,專業評判都唔及所謂嘅 「觀眾投票」

所以一人一票揀嘅未必係最好最專業嘅

珍珠宮

WChan 發表於 21-7-19 22:14
Gigi贏就預左,但無理由最高分既 Archie無份入2nd round, 咁比賽嚟做咩? 一早3個女仔觀眾投票都贏哂,直 ...

係!唔明點解最高分Archie 唔可以去round 2

珍珠宮

199707100304 發表於 21-7-19 22:13
應該計落另一個獎囉!點解唱歌比賽唔係專業評判判定邊個?!
...

水晶宮

EMILY03 發表於 21-7-19 22:25
唔怪得Rock攞4票個樣都冇所謂啦,就算佢攞25票都入唔到圍

佢都預左入唔到2nd round,因為觀眾投票佢包尾!
所以大家唔好笑佢揀呢首歌喇

水晶宮

karshing 發表於 21-7-19 22:56
Rock好清楚計分法和觀眾投票走勢,已放棄狀態,"衝口而出"歌詞表明自己鍾意唱歌,唔理其他人對佢嘅睇法。
...

所以佢咪揀首自己想唱嘅歌!

水晶宮

傻蛋蛋 發表於 21-7-19 22:32
根本就係做到Gigi神級咁,佢第一首唱得好差,佢曾經輸過俾Archie, TVB怕佢又輸,整個咁既賽制,但又唔公平 ...

係,tvb好老土

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

我覺得如果比Archie同Yumi 對決會可觀性高d,佢兩個有自信又不斷求進,反而Rock有時又喊又冇自信,好煩。Gigi又成日唔笑,都唔似想比賽咁。

首頁

尾頁

跳至