自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2023年兔年勳章

呢句真心話,希望呢班學員明白!攞唔到獎唔緊要,好好鍛煉自己,更進一步,憑實力得到更多,更好嘅機會!

別墅

Cindy 發表於 21-7-19 22:12
呢句真心話,希望呢班學員明白!攞唔到獎唔緊要,好好鍛煉自己,更進一步,憑實力得到更多,更好嘅機會!:f ...

我第一個唔會 ,無綫一定會全力捧GiGi,我相信佢唔緊張時表演會好好多

水晶宮

Cindy 發表於 21-7-19 22:12
呢句真心話,希望呢班學員明白!攞唔到獎唔緊要,好好鍛煉自己,更進一步,憑實力得到更多,更好嘅機會!:f ...

佢講得好好

子爵府

25個評判,點解要重覆問佢?唔通係廁所位

回應樓主,佢係講得啱嘅!多人賞識有好歌比你仲緊要過名銜

水晶宮

佢講得無錯,參賽者同悲同喜,友誼由此而起

公爵府

正如港姐冠軍,都未必一定紅

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

即是話、以後也需要努力~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

水晶宮

回覆樓主:

下一個菊小姐

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢都係講事實啫.

象牙宮

回覆樓主:

可能3個月已經無人記佢(gi gi),跟住大把人彈佢!包括我...佢唱歌完全唔好聽

子爵府

回覆樓主:

但以後人生最好朋友都系歌唱比賽識
至理名言

男爵府

上校車 發表於 21-7-19 22:27
佢講得無錯,參賽者同悲同喜,友誼由此而起

佢嗰段說話真係肺腑之言,真係參加過比賽感同身受先會明白。

公爵府

回覆樓主:

佢講得啱呀 ,好多紅既都唔係攞冠軍

瑪瑙宮

好媽媽勳章

CHOR~CHOR~ 發表於 21-7-19 22:32
佢嗰段說話真係肺腑之言,真係參加過比賽感同身受先會明白。

珍珠宮

都唔一定冇人記得,呢壇嘢係阿矮仔曾嘅下馬威,應該會總動員去捧。而且啲小朋友個個都係得十幾歲又好控制,可以好似檸檬咁,被搖十年八載,呢盆生意應該已經計好數嘅

男爵府

Titi 發表於 21-7-19 22:27
25個評判,點解要重覆問佢?唔通係廁所位

回應樓主,佢係講得啱嘅!多人賞識有好歌比你仲緊要過名 ...

因為佢只係今集上吖嘛。俾下面呱丶

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

講得啱,好多紅既人,唔洗拎冠軍。

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

睇下巨星班得獎者就知

公爵府

親子王國15週年勳章

佢係過來人

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

goo_littlebb 發表於 21-7-19 22:52
睇下巨星班得獎者就知

阿Mag係人辦,我都鍾意佢,日日都聽佢啲歌。

首頁

尾頁

跳至