潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

民房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

請問各位覺得邊個好?想買第一個Dior袋,但兩個都好靚,唔個點揀好🙈 請大家俾d意見。一個cherry red a既abc, 一個紅色既dioramour。新手上傳唔到相😂

男爵府

2021勳章

MoonstoneEX 發表於 21-7-21 18:27
請問各位覺得邊個好?想買第一個Dior袋,但兩個都好靚,唔個點揀好🙈 請大家俾d意見。一個cherry r ...

唔好買漆皮

今年Dioramour黑白紅三色都靚,我買左黑色

wcpcelia    發表於 前天 11:31

大宅

生命麵包 發表於 21-7-21 18:50
唔好買漆皮

麵包jm各大牌子都有踪跡,巧犀利~

民房

回覆 生命麵包 的帖子

係呀😆個個都好靚,唔知點揀好🙈你覺得今年個dioramour襟唔襟睇呀?

男爵府

2021勳章

MoonstoneEX 發表於 21-7-21 19:14
回覆 生命麵包 的帖子

係呀😆個個都好靚,唔知點揀好🙈你覺得今年個dioramour襟唔襟睇呀?

只係個圓圈變左做心心,睇你鍾唔鍾意,覺得心唔好既話就買long term 款又慳幾千

我自己就勁鍾意個心心了,又保持到恒常款又有少少變化得黎唔會娘,當然有人會覺得心心好娘,但各花入各眼同要睇下咩人用

男爵府

2021勳章

bbcheung53 發表於 21-7-21 19:14
麵包jm各大牌子都有踪跡,巧犀利~

往年所有tote bag都燒唔著,係一直痕緊個黑金ladydior, 但今年個7夕心心真係燒著左,將圈圈微調成心心真係靚到癲,而佢又係咁傳加價,就堅決出手

(利申:我都幾喜歡心形)

子爵府

2021勳章

如果第一個我會買ABC 因為有三個charms 包埋仲可以自己揀,我覺得幾特別

男爵府

2021勳章

ungela914 發表於 21-7-21 19:49
如果第一個我會買ABC 因為有三個charms 包埋仲可以自己揀,我覺得幾特別
...

dioramour small size 都包左3個,仲有2粒心心係會場限定版

子爵府

2021勳章

生命麵包 發表於 21-7-21 20:03
dioramour small size 都包左3個,仲有2粒心心係會場限定版

係?我以為個袋浄係有心形cannage 原來都有charms 包埋但我紅,白,黑色袋都有所以…等其他色嘅ABC 好了!

大宅

生命麵包 發表於 21-7-21 19:17
只係個圓圈變左做心心,睇你鍾唔鍾意,覺得心唔好既話就買long term 款又慳幾千

我自己就勁鍾意個心心了 ...

原來心心貴幾千架?!
我都有興趣入手ladydior, 係咪羊皮最襟用,最襟興?
我得閒睇吓dior官網,佢嘅款真係出得好快好多,咁咪反而呢頭買左,個頭就被其他新款取締,好快唔興囉?

男爵府

2021勳章

bbcheung53 發表於 21-7-21 22:33
原來心心貴幾千架?!
我都有興趣入手ladydior, 係咪羊皮最襟用,最襟興?
我得閒睇吓dior官網,佢嘅款真 ...

我只係喜歡戴妃包,其他款完全冇興趣,由其book tote 真係冇咩好感

漆皮會變色(除非買黑色漆皮) 睇你鍾唔鍾意光身漆皮,羊皮就低調D, 襟唔襟用係睇你點對待個袋

Lady Dior 同 馬鞍包係最代表性
每個品牌都有盛開同沒落既時期,冇話邊個最襟興,成個品牌謝左的話,邊個款都唔襟(Dior都沉寂左幾年)

男爵府

2021勳章

ungela914 發表於 21-7-21 22:16
係?我以為個袋浄係有心形cannage 原來都有charms 包埋但我紅,白,黑色袋都有所以…等其他色嘅AB ...

漸變粉紅色靚,但我忍左手

別墅

2021勳章

生命麵包 發表於 21-7-21 22:46
我只係喜歡戴妃包,其他款完全冇興趣,由其book tote 真係冇咩好感

漆皮會變色(除非買黑色漆皮) 睇你鍾 ...

dior不論興衰,lady dior既高貴優雅係永恆的 而且佢d羊皮都幾襟幾硬淨

男爵府

2021勳章

發表於 前天 01:47 |顯示全部帖子
xbuilder 發表於 21-7-21 23:26
dior不論興衰,lady dior既高貴優雅係永恆的 而且佢d羊皮都幾襟幾硬淨
...

就好似Diana 同Kate咁

xbuilder    發表於 前天 03:22

琥珀宮

2021勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

發表於 前天 02:53 |顯示全部帖子
生命麵包 發表於 21-7-21 18:50
唔好買漆皮

咁快買咗

複式洋房

發表於 前天 03:32 |顯示全部帖子
dioramour

男爵府

2021勳章

發表於 前天 04:23 |顯示全部帖子
appleyuen 發表於 21-7-22 02:53
咁快買咗

上星期買左啦,早兩日先帖

男爵府

2021勳章

發表於 前天 11:35 |顯示全部帖子
MoonstoneEX 發表於 21-7-21 18:27
請問各位覺得邊個好?想買第一個Dior袋,但兩個都好靚,唔個點揀好🙈 請大家俾d意見。一個cherry r ...

你係買要快手啦,Dioramomr 既袋黑白色開始賣曬

大宅

發表於 前天 12:35 |顯示全部帖子
xbuilder 發表於 21-7-21 23:26
...

對Dior袋無咩研究,想問下其實會唔會做減價,定係有D款唔會減,有D款會減架?tks

民房

發表於 前天 12:55 |顯示全部帖子
回覆 生命麵包 的帖子

上網問Dior advisor黑色已經out of stock la

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊