自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

sheepsheepvo 發表於 21-7-24 14:43
咁你覺得可以點應對點解決呢個問題?就係咩都唔做?係bk圍下爐就算?

我點知呀?咁係咪呻下講下,發表下呢種無恥行為都唔得先?

呢啲政府要去諗下點搞囉,大台老闊早前都話本來有個5千萬既廣告項目,客戶因為壓力太大而要暫停,大台老闊都話政府放任佢地去恐嚇佢地既客戶!

大宅

littlesister 發表於 21-7-24 14:19
我有like 喎,我點同開工個班人鬥呀?我尋日在FB 支持聲夢小花,已經好多人問侯我啦,根本就係黑社會
...

咁我欣賞你,起碼有做嘢。我上次有支持周柏豪,鬧係有人鬧架喇,但我有鬧番佢地。如果人夠多,根本唔洗怕佢地一言堂,,佢地火焰都唔會咁高。

男爵府

好事吖!以前只得無線,而家Viu D節目都幾好睇,大家有得揀。以前勁歌好多歌手,D歌又好聽,之後九成都係聲夢果幾個阿哥阿姐,而家有競爭,無線終於同其他唱片公司破冰,大家又可以響電視睇到多D歌星唱歌

侯爵府

Apple011 發表於 21-7-23 15:51
香港愚民太多

你最醒啦,又唔見tbb個d藝人有咁多人支持??就算係比錢做勢,又唔見tbb個d做到出嚟??係呀,呢個世界一向都係愚民多,你呢d咁醒嘅人,不如反火星啦,啱你呢d醒人架!

侯爵府

catcatloves 發表於 21-7-24 13:46
真係好多人,人氣好高,不過我吾明佢地有咩超班聲色藝而成為口中所講既接班人
但樓上JM講得好啱, ...

或者佢哋唔係特別叻,但係佢地一定係一班特別努力的後生仔。至少我欣賞努力的人。

男爵府

sheepsheepvo 發表於 21-7-24 13:15
佢話佢老公係做marketing架wo, 又話佢老公間公司見到有人派嬲就會如臨大敵wo, 真係好笑。維記上次公關災難 ...

啲嬲嬲,心心,comments影響咁細,真係唔會有人理。
維記係驚大陸要佢哋全缐下架,冇咗大陸個市場,令公司損失大,咁係大件事。
相對於羅志祥,吳亦凡咁大醜聞,廣告商就真係會割席。
L’Oréal揾咗李鍾碩做中國區代言人,俾某部份中國人話,都係剔除中國區三個字,都唔會換人,因為只係部份人唔用,又唔會全國人唔用。

大宅

ChingYee123 發表於 21-7-24 14:15
你係真傻定假懵?人地唔係一個個LIKE或嬲去俾呀,專業派嬲師或派LIKE師係 1lot lot 帳戶去派架?明唔明呀? ...

其實係點架?有冇得cap圖黎笑下?
因為我無追開依類資訊
唔知點樣一lot lot派嬲

大宅

littlesister 發表於 21-7-24 14:19
我有like 喎,我點同開工個班人鬥呀?我尋日在FB 支持聲夢小花,已經好多人問侯我啦,根本就係黑社會
...

不如cap圖出黎同大家分享下「班人」點樣鬧你
因為我上網咁耐好少被追擊
最後你有冇同FB Admin 投訴?

(林鄭剛選到特首時我講左句佢做事方式唔啱香港人風格,咁就被追擊十幾個私訊,不斷要我承認反對林鄭,我區區一介草民憑咩反對)

大宅

回覆 car~wing 的帖子

唔係有200萬黃屍架咩?點解得咁少人?

首頁

尾頁

跳至